arkadaşlar aracımı değiştiricem ancak kafamdakileri eliye eliye bu üçü arasında takıldım sizce hangisini seçmeliyim yol tutuş performans konfor olarak düşünün lütfen
E36 320
Primera GT
Civic 1,6 ies
temiz olursa 320 ama primera gt de olabilir
ies e bakmam bunların yanında
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
yoltutuş belki daha iyidir bmw nin ama gt daha yeni model ve performans olarak daha iyi bile olabilir
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
primera gt nin temizini bulabilirsen düşünebilirsin ama yol tutuş olarak bi 320 den biraz daha az kabiliyetli oldugu gerçeğini unutmamak lazım..Ancak yay vs olarak desteklersen iyi bi yol tutuşu olur. yakıt olarak gt ile 320 aşağı yukarı aynıdırlar. konfor olarakta beklentilerine baglı olmakla birlikte bmw bence bu konuda daha başarılı.yinede gt bulabilirsen binip test etmeni öneririm. Farkettiysen ies'i karşılaştırmaya sokmadım bile..![]()
performans olarak kıyaslasak sıralama ne olur arkadaşlar ? merak ettim primera GT'nedir yani yürür olarak iyimidir bayağı
Primera GT SR20DE motor kullanır 150 hplik bi motor ve sağlıklı bi SR20DE potansiyeli olan bi motordur.. Konfor olarak BMW gibi değildir bunu kabul etmek lazım fakat bence yol şartlarında BMW'den daha performanslıdır.. 3.20 bana göre hantal 1 araç..
Eğer bu 3 araç arasından alıcaksan Primera GT derim ben..
Şahsi görüşüm eğer performans olarak kıyaslıcaksak
GT
3.20
ies
temiz 3.20.sonuçta BMW!bi nissana biniyorum demek var bi bmw ye.ayrıca m teknik giydirirsin çokta cici olur.yakıt olarak bmw nin daha fazla olacagını düşünüyorum!
perf.olarak e36 3.20nin ies'in çok önünde old. katılmıyorum
performans olarak 3 20yle 1.6 ies nerdeyse aynı (yüksek hızlar hariç 6 silindirin awantajı war) ama performans açısından bakılıyosa işe primera gt çok daha ii bu ikisindende![]()
bnm şahsi fikrim eyer bmw konusunda usta sıkıntısı çekmiceksen 328 bakmak daha mantıklı olur 323 bile olabilir ama o kasaya 2000 cc makina kesinlikle ufak gelioyo
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Hiç tereddüt etmeden Primera GT alırdım..Donanım,konfor,performans v.s her yönden çok iyi bir araç..Motoru sağlam ve verimli.Görüntüsü çok hoş+99 model uygun fiyatlara temiz arabalar bulabilirsin.Tavsiye ederim..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yüksek model düşük km canı alınmamış olma ihtimalinin yüksek olması ile Primera GT. Bu arada bu GT'ler FWD mi ? RWD mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)