dragda sanşın var gibi tayfun ama rollde 2 de tutunabilirsin 3 ün ortası gibi gider..
Printable View
dragda sanşın var gibi tayfun ama rollde 2 de tutunabilirsin 3 ün ortası gibi gider..
peki tayfunun spec'İnin üstüne bide 4.785 gelirse nolur ;)
o zaman 4 ün sonuna kadar gider 1 boy
tayfun sen en iisi göksel yada serhatla dene kafanda soru işreti kalmsın ama onlara kısa filanda fayda etmez gibi
fn2 o kdrda çöp bi araç değil sadece kilosu çok fazla motoruna normal vteclede denedik arkadasın fn2 yi geçiyorrz :) egvtec erollada denedik kilo farkıda olduğu için o bizi geçti 4 sonuna kadar dediği gibi 1boydan fazlaydıda fark sonra biz yaklasıyoruz :) sedan vtecle nolur kısalı bi fikrim yok ama EGVTEC fena gidiyo gerçekten konusunuda açmıstım hatta videolara :)
http://videos.streetfire.net/video/F...TeC_640375.htm
http://videos.streetfire.net/video/F...C-2_640376.htm
masallah egvtec guzel yuruyormus. istte olsaydın denerdik:D
2. videoda sağdan kopan araç ne :)
ep3 le m3 olması lazım :D
orcun un ep3 O mşllh. çok güzel gidiyor m3 le denettik geçen hafta dişediş gidiyor.
şahsi goruşum uzunda her türlü type-r diorum ama diğerleri hakkında fikrim yok yani 1 yerde type-r gelecektir ama nerede :D
normal vtecle fn2yi geçtiğiniz normal vtec stock mu ? fn2 o kadarda kötü gitmiyor yahu :)
sedan vti la ben denemiştim 3.viteste bastık yanlış hatırlamıyorsam basarbasmaz çok hızlı bi şekilde değil ama açmaya başlıyor benim araç sonrasıda açarak devam ediyor. mekan ve zaman hakkında bilgi verirseniz ben deniyebilirim. benim araçda injen cai mevcut. fakat stock fn2 lerden biraz ağır tesisat olduğu için. şööle özetliyim gökselin fn2 yle son denemelerimizde beni yarım boy kadar geçiyor.
miamiden haber bekliyoruz yarın aksam için. ondan gelicek habere göre sanada pm atarız
Ama adamda bide CBR 1000 RR var iki makinasıda simsiyah 30 40 yaşları arasında bi kişi. Type R la geliyor bırakıyor Motoru alıp devam ediyor :) :) :)
Ben bu akşam yıkamaya giderim orda kararlaştırırım.
ne alaka ama içimde kalmasın bugun geldi aklıma geçen sene birisi bana araban quick mi demişti acaip zoruma gitmişti ulan siyah quick varmı :D
miami senin araçta neler var
caı egzoz headers debrıyaj setı hafıf volan
Takviye sart Tayfun :)
varsa stock bı fn2 yada caılı 400 m kalkarım ben tayfunun arabayla :) takvıyesız
banada bi alo edin bakalım bide ben deniim stock fn2 ile :)
avans yerine nos ac, 50shot wet
ahaha hakkat ya bu avans acca yurucem modelıde yenımı cıktı :D
roll adaletsız olur tayfunun arabada hafıf bı araba deıl 210 hp lerde fn2 ıle 172 hp vtec sonucta... dragda sonuc bellı ama :D
ehehehe ozaman hıc kalkmayalım :D
kalksakmı acaba yaa :soru: