walla mıamı verırse 2 kalkıslık seve seve :)
Printable View
walla mıamı verırse 2 kalkıslık seve seve :)
ok. bakarız ozaman. :)
kalkışmı var:)
ok bekliyorum :)
Kalkışmı var??
nerdeeee o günleeeer??:D:D:D
vayy drag starlar konuşuyo be:D
1.4 'lük birşey bulun bende kalkıcam :D
şimdide drag king mi arıyosunuz vteclerde :D
Tb diyorum o zaman yakın zamanda :)
gectı bızden o devırler :)
bırak bu işleri devlet su işleri diye geyik bi laf var setepem :D
senin yüzünden arabayı topluyorum kanka topla dedin toplik:)
ehehehe :D topla ozaman de hayde:D
valla ben fn2 yle denedim arkadaşlar tayfuncum senin arabanı bilmem ama ben 200 e kadar temiz 3 boy civarı yedim(defalarca denendi).3.viteste denemeni tavsie ederim fark 2 de daha fazla açılıyo
:D benım nıye opuyokı onu anlamadım :D
sizde full bakım yokmu döşeme filan:D derkene cevap geldi :)
TypeR sahibi bu akşam beklior
ıyı gecıp gelırsın mangala :D
video bekiyoruz :)
not just a car this is i-vtec...
ben gks fn2 ile denemiştim önce bi burun cıkardım:) 180e kadar yanında oluyordum 220de 4 boy fark oldu
bende cız fn2 ile denemiştim. kadran dayadığımda bi boy önümdeydi ama gks cız'ı biraz şakalıyomuş. yani bence boy olayı araca ve sürücüye göre değişir :)
Küçükçekmeceye kadar bu saatte basalım diyor ya. Trafik istiyor sanırım. :)
Heeeç işim olmaz ama rolling yapıcam o araçla ben.
istediği sanırım kimin arabası dahaiyi yürüyor değil hangi şöför daha piskopat
Gönderjemem gönderjeemm sırası var ama.
Gel kardeşim gel bugün telefonda dinledinmi sesi vtec sonrasında ben seni duyamadım. :) :) :)
maşallahı war vtec acınca ben bile ne söyledigimi anlamadım:)) senın duyamaman cok normal:)
fn2 ile denedinmi miami.
arkadaslar bı toplanalım, bende soktum aracım stok suan ep3 97000kmde, fn2 vtec le denerım bende stok halınde gorıyım arabamı.tel varsa mesaj atarsanız sevınırım ep3 stokla denemk ısteyen,
o nasıl bir istektir?
cız plakalı fn2 den bahsetmiyorsun umarım. çünkü biara kısa sureliğine birisi almıştı onu, trafikten hoşlanan bi arkadaş gerçi sonra iade etti o arabayı, bian omudur diye düşündüm
Aman arkadaşlar uzak durun böyle tiplerden elinizden geldiğince de uyarın engellemeye çalışın fikrinden caydırın topluma kazandırın. Bu ne böyle. Bir masuma zarar verebilmenin ne demek olduğunu bilmiyor sanırım arkadaş. O masumlar biz de olabiliriz ailelerimizle biliyorsunuz.