Her Konuda
Gorunuş , Konfor, Hız , Guven, Fren ,Yol Tutus , aerodinami , İç Dizayn
Benım tercıhım Honda Accord ama Cok kafamda ? ' var Sızlerle paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.
![]()
Honda Accord
Opel Insignia
Her Konuda
Gorunuş , Konfor, Hız , Guven, Fren ,Yol Tutus , aerodinami , İç Dizayn
Benım tercıhım Honda Accord ama Cok kafamda ? ' var Sızlerle paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.
![]()
Yeni Accord cok güzel oldu ama tasarımda Insignia ile basedemez.
Insignia inanılmaz güzel
İcleri birbirine fazlasıyla benziyor ama iceride de Insignia derim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Accord bence daha oturaklı, tasarım eski çizgilerin üzerine inşa edilmiş Insignia gibi bu bakımdan daha dikkat çekici değil.Ancak geçen caddede beyaz renk egsozlu bir Accord gördüm yıkılıyordu alet.
Birde Insignia'lar 4x4 olması lazım doğru mu bu?
Her türlü Accord diyorum ben.Mümkünse beyaz olsun![]()
inginia !!!!!!!!
ikisinide kullanıp karar vermek lazım![]()
Accor görüntü olarak çok daha agrasif duruyo bence içleri ne kadar benzesede benım tercihim accord olurdu heralde opel e bi türlü ısınamadm cok ağır geliyo bana.Beyaz yada siyah bi accord iyi gider![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
beyaz yada siyah accord+1
insignianın içinin takır tukur olduğunu söylüyolar.dayanıklılık açısındanda honda ile başedebileceğini hiç sanmıyorum insignia nın.ayrıca arkası mazda 6 çakması gibi duruyor
arasında bile kalmadan honda diyoruım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Iki aracida kullanma sansim oldu. Yeni insignianin 4x4 avantajı cok buyuk![]()
KA Style
Accord herzaman ben burdayım diyor.Asla taviz vermiyor. Hele son çıkardığı tasarımla noktayı koydu. Ben accord derim.2.elinide düşünmek lazım. Accordlar peynir ekmek gibi satıyor.Şaşırtıcı ama durum bu.
insignia! o bir opel adı üstünde bi yerde patlak verir illaki Accord un durusu bakışı yeter Beyaz bir Accord değişilmez
tek kelimeyle accord diyorum, hele hele son kasa hayalleri zorluyor tasarım mükemmel performans için kimsenin bişey diyebilecegini zaten sanmıyorum , ben safkan samurai derim baskada bişeycikler demem
bencede herşey ortada honda fanatikleri kendini beli ediyo hondayı sadece bu tip gözleri hondadan başka bişey görmeyen kişiler yüzünden sevemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)