Honda Accord
Opel Insignia
türkiyede ii opel servisi warsa insignia ama bnm bildiğim yokonun için accord bu kdr basit
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bazı modeller bazı arabalar kusurlu olabilir bundan doğal bişey yok opelden çok şikayetçi olan olabilir çünkü türkiyede en çok satılan markalardan biridir... ayrıca düzgün bakılmış bir opel gayette sorunsuz olabiliyor servis bakımlı demek düzgün bakımlı demekte değil bence ama o ayrı bir konu...
bana kalsa ikisinide almam ama accordun beyazı gerçekten çok güzel bence ikiside çok iyi araçlar... fakat insignia yı bir adım önde tutarım motor seçenekleri donanım seçeneklerii daha iyi 1.6 turboda fiyat ve vergi avantajıda var...
Bu iki araba arasında Insignia'yı tercih ederim ama bu sınıfta Mazda 6 bence görünüm,konfor v.s olarak çok iyi..
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Insignia trafikte gördüm 3-5 tane..hatta arabayı yıkatırkende karşılaştım dikkatlice inceledim..Hiçte bu photoshoplu katolog resimleriyle alakası yok..Sınıfının ağırlığını hissettirmedi bana özellikle arka görünümü çok basit..Önü ve içi en beğendiğim noktaları..Opelin dizel corsasından ve sfi gsi larından başka bi aracınada güvenmemYargısız infaz yapmayalım şimdiden baya sattı trafikte sık sık gördüğümüze göre..Bi süre sonra nasıl bi araç olduğu ortaya çıkcaktır.
Hatchback insignia
Bu sınıfta eğer çok fiyat farkı yoksa mazda yada passat tercih edilebilir özellikle passatın tasarımı çok iyi..
Dr.Ecu
Opelci oldugumdan dolayı değil,gerçekten şahane oldugu için insignia diyorum.Anket A4,BMW 3-5 serisi,Mercedes C serisi, Passat gibi muadili olan araçlarla da kıyaslansaydı aynı cevabı verirdim..Accord çok küt ve hantal görünüyor bence..Insignia ise bir aile otomobili olmasına rağmen çok sportif.Harika çizgilere sahip.İşçilik son derece kaliteli.İç kısım insanı adeta büyülüyor,özellike sport tuşuna bastıktan sonra göstergelerin ve ışıklandırmaların değişmesi müthiş tatlı bir özellik.Kokpitine oturunca kendinizi uçakta sanıyorsunuz![]()
Gözüm kapalı alacağım araçlardan biridir yanihele HB , 2.800cc 280Hp 4x4 olacak var ya off
![]()
Aynen katılıyorum, gayet iyi duruyor her acıdan
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben insigniaya binmedim ama Accorda bindim test sürüşü yaptım. Yenisi bence süper olmuş içi acaip ferah geniş güzel bir araba. Özellikle otomatik vitesini süper yapmışlar. Değiştirmezseniz kesiciye bile sokabiliyorsunuz. Tasarım olarakda Accord daha özgün. İnsignia ya benzer araçlar çok piyasada Chevy Cruize çıktı insignia kopyası sanki . Birde insignia daha çok satıcak bu kesin piyasada 2-3 aya kalmaz dolar , Gözler alışır.
Accord da japon otomibilnden beklenmiyecek donanımlar koymuş . Eminim 2.0 motorlarında accord hem daha az yakıyordur, hemde daha performanslıdır.
![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
bencede insignia.ama soru vectra mı accordmu olsaydı accord derdim.bu arada 2 opelimiz var 2side 1.6 aralarındada 7 yaş var hiç birisi yağ yakmıyor Allah a çok şükür başımıda ağrıtmadılar.her aracın olduğu gibi elbetteki kronik sorunlar var.opelin doğru düzgün servisi yok konusunada sonuna kadar katılıyorum.Cruize fotolarda insignia ya oldukça benziyor ama asıl fark canlıyken belli.
opel orta sınıftaki cogu arabaya gore daha cok ozellik koymus ama bunun sebebi daha lux bi model uretmedigi icin ne var ne yok insigniyaya koymuslar accordtan ozellık olarak ustun bi arac ama gelgelelim bende accordu secerim orta sınıfa gore gayet yetrlı olan konforuyla,tipiyle,2000ccsi cok performanslı deil ama sorunsuz bi motor olduguna emin oldugum bi motor olması vede cok motor secenegi olmadıgı icin opel kadr cokta gormuycez cabukta eskımıycek yuzu onun icin ben dusunmeden accord alırım.
nezman 2senede bir kasa degistirdi accord bundan onceki kasa 6 sene kaldı buda bi 5 6 sene kalır 1976 dan beri senin dedgn gibi olsa idi bu sekizinci deil 18. kasası olurdu bi kac kasası 3 sene uretildi sadece onlarda 80lerde falan,civic desen 5sene gder genelde s2000i solemiorum bile ,gene soluorum opelin yüzü cabuk eskiycek onceki kasalarında oldugu gibi accordun ise eskimiyicek bende 2.4 accord var hala guncelligini koruyo tipi bana gore ama 2004 bi vectra gordgum zman gayet eskimis bir yüz gibi gelio.
2 sende birde mübala vartabi
ilk nesli 1976-1981 yılları arasında üretildikten sonra,
1981-85 arası ikinci,
1986-1989 arası üçüncü,
1990-1993 arası dördüncü,
1994-1997 arası beşinci(bu model Isuzu Aska olarak da bilinir),
1998-2002 arası altıncı(bu model Isuzu Aska olarak da bilinir),
2003-2007 arası yedinci(bu model Honda Inspire ve JDM modelleri için Acura TSX olarak da bilinir) ve
2008 modeliyle birlikte sekizinci nesil piyasaya sürülmüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)