2jz gte onu eskiler tanır yeniler örnek alır,,hahaha
supra diyorum tutunamıyorummm hayataa![]()
R34 Skyline
Supra
http://www.youtube.com/watch?v=d8vAxzLApPs
2jz 1,04,095 de turu tamamlıyor
rb26 ise 1,00,657 de turu tamamlıyor
tabiki r34![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
r34 e oy verdim çok çekici bir araba
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
r34 sadece 4ceker olarak uretilmiodu arkadan itis modelide var .
2side cok guzel araclar ama benimde supra cocukluk askımdr hala askım aslındao yuzden supra.
Benim en cok begendigim araclarin ikisidir, fakat suanda kullandigim icin R-34 diyecegim mukemmel yol tutusu var gercektende kendini guvende hissediyorsunuz.
bazi arkadaslar cirkin yada motor olarak supra demis fakat RB26 ninda nasil bir motor oldugunu bimiyorlar galiba...
tamamen katılıyorum. hatta gtr 34 lerde spec II nür edition diye bir model vardı yanlış hatırlamıyorsam, "limitleri kırmak için üretildi" sloganıyla üretilen bir araçtı ve jz falan hikaye kalıyordu yanında. üstelik ses ve görünüm olarak da gayet şık ve agresif. tek kelimeyle r34![]()
motor ve modifikasyona verdiği + cevaplar konusunda heriki araç konusunda pek bilgim yok ,görsel olarak değerlendirdiğimde r34 bence. arkaya dooru genişleyen body bir bu araçta var birde 306gti. heriki kasada (gti & r34) tasarım olarak muhteşem bence
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)