tork peki?
Printable View
tek sorun çıkarmıyor- çıkarmıcak diyebiliyor musunuz. diyosunuz. valla hiç bişey değiştirmiceksek yağ yakmıcaksak bizde honda alalım.
geçmiş olsunun yeri veya zamanı olan bir konu değil konu ile taziyeyi karıştırmıssın sap sapan olmuş,iyi niyetli olmamış.
rwd-fwd kararını verip hangisinde mutlu olacaksan o arabaya sahip ol;zahmeti,masrafı önceliğin olmaz ise kararın daha doğru olur.sx alıp zevk almayıp hondaya dönen de honda alıp sx dönen de olabiliyor...
kinaye yaptım. fikir sormadım sana.
hangisi temizse onu al
buna objektif bakarım işte :D
arkadaşım bnm sna tawsiyem kendini ölç tart olur
1. si s13 ü ne kdr tanıyosun
2. si s13 hakkında bilgi alabiliceğin gerçekten kaç kişi war hayatında
3. sü s13 ile ilgili parça teyminatı yapabilicekmisin yapabilicek kdr sabırlımısın (görk ye sor abi ne emek werdin die anlatsın)
4. sü ilk 3 ünü yapabiliosan vtı ı düşünme ( eski bi vtı kullanıcısı sölüyo bunu sna)
5. temiz az kazalı ( kazasız vtı yok emin ol buna ) bulursan s 13 te sorunun warsa az tereddütte olsa vtı tercih et tr nin her yerinde ustası war her yerinde yaparlar toplarlar merak etme parçasıda ganidir her araca göre ;)
bin kere rebuild edilmis turbolarla geziliyor, sonra s13 sorunlu, tabi canim :)
bırbırı ıle alakasız 2 arac hamgısı keyıflı dersen stok olarak dusunursem tabıkı s13...
Nasıl daha dorusu ne amacla kullanıcaksın ?
Amac gazlamakmı drift yapmakmı drasg yapmakmı oksa ailece sevimli bir yarıspor otomobilmi ?
Modifiye edicekmisin ?
ediceksen motor ve yuruyen aksam için ayırdığın butcen nekadar ?
bu kriterleri yazarsan bence fanatiklik yapmadan herkez doğru yorumlıyacaktır .
ortaya fişeği verim ben bari :) Arkadasım heryerde senin arabanın farklı rengini görmek istersen birgün önce gectiğin araba bakkalcı halil emmiden kısa almıs ve seni ertesi gün geciyorsa ve sende bundan zevk alıyorsan git vtec al. Parcası hemen hemen heryerde var. Yolda giderken turbosundan tutta sc lisi ordan zıpla atmosferik diyen noslusu her çeşiti mevcut. Apaçisinden tutta bilgesine kadar bu arabaları kullanıyor. Vardır bir hikmeti diyorsan git sende al.
Yok arkadas benim arabam arkadan itsin önden ceker zevk vermez bana diyorsan, Köşe başlarını boş düzlük arazileri oyun alanın yapıcaksan, Sağa sola baktığında senin arabandan 1 adet olmasından hoslanıyorsan Sx al. Cok sorun cıkarmaz. Zamanında doğru düzgün bakımını yaptırırsan. Ellibin kere sök tak yapılmıs bir turbosu olan bu zamana kadar antifiriz eklenmemiş bir arabaya antifirz eklersen, su hortumları 91 den beri calısan bir arabayla gezersen sorun cıkarır. Atmosferik CRX lerle kıyaslamayın bizde bindik . . .
Ne güzel subaru justy kullanıyormuşsunuz, bütçeniz' e uyarsa gc8le devam etmenizi öneririm.:)
10 ayda 2 milyar masrafmı? ne gibi masraf bunlar hacı ?
her ay 200 lira masraf iyimiş bence
ben olsam vti alırdım(temiz)