biliyorm hakan ya orası öle de ben max sesi düşünüyorm zaten denicez bakalm ama simota agır basıo v2 de maaşallah cok ucuzmus![]()
biliyorm hakan ya orası öle de ben max sesi düşünüyorm zaten denicez bakalm ama simota agır basıo v2 de maaşallah cok ucuzmus![]()
Eski Vtec2'imde yere kadar uzanan NOname cai vardı , ucuna AEM dryflow takmıştım ses olarak kesiciye doğru agresif diyebilirim.
Fakat malesef Vti yada en azından 1.6 ies gibi olmuyor sesi![]()
vti gibi sesi aahh kim istemezhatta 1.4 lerde bile daha cok ses cıkıo vtec2 lere göre ama simota karbon takılcak sanırım beklemedeyim
öneriler bu yönde
şu anda aracımda simota aerofrom war memnunum sesi aşırı derece değil ama tatminkar zaten ses amaçlı değil daha çok performans amaçlı kullanılan filtre
arkadaslar sunu anlayamadım ben ya herkez baska bişey dıyor
boruyu uzatmak sesi azaltırmı yoksa cogaltırmı performansa etkı edermı
Boruyu uzatmak seside performansıda etkiler.Eğer kalın ve aleminyum boru kullanırsan ses artar ve tok bir ses alırsın.
Performans konusuna gelincede borunun uzaması performansı bazı durumlarda olumlu bazı durumlardada olumsuz etkiler.Eğer boruyu uzatıp motorun yakın bir noktasından geçirirsen motor ısısından kaynaklanan bir performans kaybı yaşarsın ayrıca boruda kullandığır her köşede performansından çok çok azda olsa düşürür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)