2009 model gicir gıcır bi araba varken 04 model temizmidir sorun çıkartırmı aman bişey olurmu diye düşünmeye stress yapmaya ne gerek var hani daha iyi olsa belkide.. değilki..
2009 model gicir gıcır bi araba varken 04 model temizmidir sorun çıkartırmı aman bişey olurmu diye düşünmeye stress yapmaya ne gerek var hani daha iyi olsa belkide.. değilki..
uzmann karar ver yaz bitti anasını satıyım hehehe.Şimdi RC alıcan orasını burasını değiştirimm dicen gene dünya masraf) biraaz huzura er artıkk yaa.gerçi bu mini sahiplerininde bazıları kafayı yemiş 2003 2004 arabalara 35-36 istiyolar.bu durumlar böyle olduu sürece sankii seçenek 207 olacak gibiime geliyo
)
konuyu yeni gördüm eski 206rc sahibi olarak sana 207 lemans yakışır beyaz beyaz sadece çiple 202ps 315nm tork oluyormuş çok ciddi bir rakam egzost ve cooler caiden sora çok güzel gidiyor birebir canlı gördüm eğer bunları yapıp roll yapıp biniceksen 207 ama ortamlara alemlere akıcam kızlarla gezicem diosan 1sn bile düşünme kızlar mini cooperlara çıldırıyor![]()
..::PASSATURBO1::..
bakalım hangisi uygun düşerse onu alıcaz,sonuçta 5-6 ıncı arabamız ikisinide delisi deilim satarken zarar etceğim araba almam,bekleyip görcez hayırlısıyla
kesinlikle mcs her yönden cok daha farklı bır arac
RC teknoloji olarak 2003-2004 mcs den daha güncel bir araç.Dışı dersen görecelidir.Mini ilk günden bugüne çok değişmedi klasik bir tasarımı var ama görüş açılarının çok kötü olduğunu okumuştum..207 ise 2007 piyasaya çıkan bir kasa ve eylül gibi makyaja geçiyor..
Ben 3 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım..İlerisini bilemem..Kırmızı renk tarık ın da dediği gibi çok dikkat çekici oluyor..
hernekadar motorları aynı olsada araçların genel duruşlarına baktığın zaman bence arada çok büyük farklar var, birtanesi prestij ve statü sahibi bir marka aynı zamanda tarz sahibi bir araç, diğeri ise daha çok günlük kullanıma hitab eden ama yapıldığı zamanda bence çok kopuk duran ve trafikte enaz mini kadar dikkat çekebilme potansiyeline sahip bir araç, ben senin yerinde olsam 207 rc alırım, mcs benim mantığıma göre bir kişinin garajında bulunan 2. veya 3.aracı olmalıdır yanlış anlaşılmasın tabi imkanı olan kişiler için söylüyorum herzaman heryere sürebilceğin bir araç değil ki buda bagajının nekadar ufak olduğundan belli, ben kendim için bigün bu iki araç arasında kalsam mesela ozaman kesinlikle msc alırım,
TeamPASAOGLU
motorlar aynı değil yalnız![]()
YouTubeDR.ECU
yeni kasalar ile aynı motor kullanılıyor.. ki şanzımanları da farklıdır
bahsedilen eski kasa r53 kodlu supercharger olan..![]()
YouTubeDR.ECU
ya ne mını sı abı
bındık ya zamanında mınıye. al rc yı rahat et gazlama arabasını ben alıcam senınkını gezme arabası yaparız
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)