ortalık karıştı bir type-r bi corvette girdi işin içine :D sapıttım bilmiyorum ben iki aracada bindim ferrari bi daha hızlı geldi bana :D ikiside bizim şirket yurt dışı gezisine göndermişti şirket sahiplerinin arabalarıydı :D
Printable View
ortalık karıştı bir type-r bi corvette girdi işin içine :D sapıttım bilmiyorum ben iki aracada bindim ferrari bi daha hızlı geldi bana :D ikiside bizim şirket yurt dışı gezisine göndermişti şirket sahiplerinin arabalarıydı :D
walla ben bindiğimde özellikle 260 üstü rahatsız edici ve ürperticiydi sanki heran herşey kopacakmış gibi ama M6 da 310 la tek elle viraja giriyorsun ;) hissiyatları cok farklı
okadar fazla sürat görmedim 240'a kadar gördüm ikisindede havalimanına yetişmek zorundaydık :D gazlama durumu yoktu yani...
Ayhan abi denemediniz mi daha?
m6 f430un sadece tamponunu görür
Forum iyice coluk cocuk forumuna döndü.
Ferrari adını duyan ezer gecer bitirir vs diyor.
Bir tane video üzerinden felsefe yürütenler, hayatında koltuguna oturmadıkları bir otomobili cöp konumuna sokanlar...
M6 cok hafife alıyorsunuz, bence biraz arastırın edin öyle 1 videodan atıp tutmayın.
Tamam hepimiz Ferrari seviyoruz da sonucta hangi otomobili seviyorsunuz diye acılmamıs konu...Fanatikligin b.kunu cıkarmasanız daha hos olacak.
Ben bu hafta içi sorun çıkmazsa satandart bi M6"yla deneyeceğim çeker videosunu koyarım fikir olur :)
Mboard.com videolarinda M6'nin gectigi f430 videosuda var!! :) :) :) :)
Hadi görücez F430'mu yoksa M6'mı...
ikiside stocksa f430 alır m6 nın 7. vites avantajı var top sped olayında işler değişir.
bende 374km yapan m6 gördüm :D videodan....
Benim şahsi fikrim F430'dan yana, iki araca da bindim stock halde nasıl gittiklerini gördüm. Normalde taraf olabilirdim bu konuda çünkü BMW araçlarından pek hoşlanmıyorum hatta hiç sevmiyorum. Eşit pilotajda M6 daha ağır basarsa 430'a göre o zaman tebrik etmekten başka çare yok.