ortalık karıştı bir type-r bi corvette girdi işin içinesapıttım bilmiyorum ben iki aracada bindim ferrari bi daha hızlı geldi bana
ikiside bizim şirket yurt dışı gezisine göndermişti şirket sahiplerinin arabalarıydı
![]()
ortalık karıştı bir type-r bi corvette girdi işin içinesapıttım bilmiyorum ben iki aracada bindim ferrari bi daha hızlı geldi bana
ikiside bizim şirket yurt dışı gezisine göndermişti şirket sahiplerinin arabalarıydı
![]()
walla ben bindiğimde özellikle 260 üstü rahatsız edici ve ürperticiydi sanki heran herşey kopacakmış gibi ama M6 da 310 la tek elle viraja giriyorsunhissiyatları cok farklı
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
okadar fazla sürat görmedim 240'a kadar gördüm ikisindede havalimanına yetişmek zorundaydıkgazlama durumu yoktu yani...
m6 f430un sadece tamponunu görür
[SIGPIC][/SIGPIC]
Forum iyice coluk cocuk forumuna döndü.
Ferrari adını duyan ezer gecer bitirir vs diyor.
Bir tane video üzerinden felsefe yürütenler, hayatında koltuguna oturmadıkları bir otomobili cöp konumuna sokanlar...
M6 cok hafife alıyorsunuz, bence biraz arastırın edin öyle 1 videodan atıp tutmayın.
Tamam hepimiz Ferrari seviyoruz da sonucta hangi otomobili seviyorsunuz diye acılmamıs konu...Fanatikligin b.kunu cıkarmasanız daha hos olacak.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mboard.com videolarinda M6'nin gectigi f430 videosuda var!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi görücez F430'mu yoksa M6'mı...
Benim şahsi fikrim F430'dan yana, iki araca da bindim stock halde nasıl gittiklerini gördüm. Normalde taraf olabilirdim bu konuda çünkü BMW araçlarından pek hoşlanmıyorum hatta hiç sevmiyorum. Eşit pilotajda M6 daha ağır basarsa 430'a göre o zaman tebrik etmekten başka çare yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)