User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
152 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Peugeot 206 1.6 16v & Alfa Romeo 2.0 SeleSpeed

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz Alfalardan çekmişsinizki olmayacak duaya amin diyerek hala ve hala ben geçtim ben geçtim diyerek çocuk eğlencesi yapıyorsunuz.

İş dyhoya kalırsa 150 hplik aracımı sana 280hp olarak gösterebilirim.
    hıhı tamam sizsiniz

1- dyno testlerim paşada.
    2- sıcaklıkların aynı olmasına dikkat ettim.
    3- arabanın sıcaklığının aynı olmasına dikkat ettim.
    4- paşada en az 8 kere denemem mevcut.
    5- gidin inceleyin sonra gelin buraya yazın. ben çocuk eğlencesi yapmıyorum siz beni çok çocuk zannediyorsunuz problem burda
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hala konuşuyomusunuz birader araban güçlüdür yüklüdür ama selespeed bir arabayla deneyip kıstas alma kendine git adam gibi bi si bul bi saplasın sonra konuş vallaha yakınlarda olsam emanet bir si bulup gelecem yanına şimdi video koydum diyeceksin ama ben ona inanmıyorum birader sağlıklı bi si her türlü SAPLARRRRR... si 4. vitesi sağlamdır 210 görür senin top speedin o kadar değil lütfen biraz mantıklı olalım
    ben gayet mantıklıyım arkadaşım sizin mantığınız ermiyor bana ama. burası edirne. benim aracımı da bu edirne merkezde bilmeyen görmeyen duymayan yoktur bu işlerle ilgilenipte. benim aracıma harcağımı emeği parayı gidişini herşey çok çok iyi bilir. ben kendi sınıfım araçlarla kaç defa denedim. bir üst sınıf bir araçla denemelerimde de videolarda olduğu gibi olmuştur. benim gti vts si geçme gibi bi lüksümün olmadığını biliyorum. vts denemelerimde mevcut. 1 boy arkasından gidiyorum. hepsimi ölü? hepsinde mi şöförlük yok bunları geçin aşın bunları artık. insanların emeğine hak vermeyi takdir etmeyi bilin. konu açtığıma açacağıma gerçekten pişman oldum bu forumda. siz herşeyin en iyisini bilen ve herşeyin en iyisini yapansınız. size böle denildiği zaman yaranılıyor.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya biz senin dynonu gidip niye inceleyelim birader varsa elinde koyarsın foruma ulen şirkette 35 tane 206 1,6 var bana mı öğretiyosun atarını giderini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya biz senin dynonu gidip niye inceleyelim birader varsa elinde koyarsın foruma ulen şirkette 35 tane 206 1,6 var bana mı öğretiyosun atarını giderini
    istersen 500 tane 206 kullan her 206 aynı değildir. amma konuştunuz ya gerçekten. bu kadar insana b.k atılmaz. takdir etmeyi bilin biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten moda oldu bu her x aynı değildir demek merak etme binmediğin kadar araba değiştirdim ömrümün son 9-10 yılı bir fiil sanayi köşelerinde geçti atmosferik turbo apaçi işi aklına gelecek tüm modifiyeleri yaptım atarını tutarını giderini bilirim yani kötü bişey demiyoruz git adam gibi bir arabayla dene diyoruz sen anlamamakta ısrar ediyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten moda oldu bu her x aynı değildir demek merak etme binmediğin kadar araba değiştirdim ömrümün son 9-10 yılı bir fiil sanayi köşelerinde geçti atmosferik turbo apaçi işi aklına gelecek tüm modifiyeleri yaptım atarını tutarını giderini bilirim yani kötü bişey demiyoruz git adam gibi bir arabayla dene diyoruz sen anlamamakta ısrar ediyorsun.
    arkadaşım adam akıllı derken hangi araçla deneyim söleyin edirnede varsa bulucam çıkıcam denemeye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum güzel yürüyen bir si bul otomatik olmayan bir alfa bul 106 gtı bul saxo vts bul vallaha yakın olsak sana 50 tane arabayla denettiririm de ama sana şunu söyleyeyim senin aracını 90 model suzuki swift gtı ile bile geçerim 1,3 103 hp swift demişken tekirdağda bi kardeşim var istersen bişiler ayarlarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum güzel yürüyen bir si bul otomatik olmayan bir alfa bul 106 gtı bul saxo vts bul vallaha yakın olsak sana 50 tane arabayla denettiririm de ama sana şunu söyleyeyim senin aracını 90 model suzuki swift gtı ile bile geçerim 1,3 103 hp swift demişken tekirdağda bi kardeşim var istersen bişiler ayarlarım
    geçersin benim kalkamadığım arabaya karşı iddaam olmaz. benim size sölemek istediğim bu konuyu açmakta ve diğer yazdıklarımdaki amacım. arabamın yürürüne güveniyorum. 1.6 tspark ile gerçekten denemeye gerek bile duymuyorum. daha konu başında alfanın otomatik olduğunu yazdım ve videoları koydum. ama siz neden otomatikle kalkıyorsun git düz bul alfa ölü alfada şöförlük yok vs vs tarzında saldırılara geçtiniz. 2.0 ss otomatik iel denememin sonucu budur. başka ss varsa triptonik bu şekilde gideriz ben buna eminim.
    vts denememde mevcut onunda videosunu bulmaya çalışacağım arkadaşların çekmiş olması gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206nın yururu ııdır, 2.0lara kafa tutabılır.. ama manuel duzgun 156 karsısında ısı zordur..
    hee gene yapılsın 0 400 m tutunabılır..
    vectra 2.0 320yle fılan rollde guzel olabılır bı hıza kdr.. aynı sekılde cok bakımlı olmayan sı larla fılan
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerelere gelmiş konu yahu
    benim 206 std olarak dynoda 82.4 kw=112 hp çıkmıştı 2 kere çıktım aynı sonuç

alfanın selespeed olması pek performansında çalmıyor fabrika verileri şöyle ;

ALFA ROMEO 156 2,0i Selespeed 1250kg 1970cc 155hp 6400dd 187nm 2800dd 0-100:8,60 sn son sürat: 216km/s

PEUGEOT 206 1,6i16V 1025kg 4 1587cc 110hp 5750dd 147nm 4000dd 0-100:9,50 sn son sürat : 198km/s

CliOkaN
    Misafir
    Serdar arkadaşımızın 206 gerçekten iyi yürüyor. Nerden anladın derseniz dediğim gibi daha önce denemiştik. Hatta ben megane II 1.6 sedan , serdarın 206 ve cem_vts nickli cem arkadaşımızın vts 3 ümüz bi gece otobanda yanyana 2. vites bastık. Biraz alt devir basınca zaten benim megane eşşek ölüsü gibi hemen geride kaldı. Bi süre vts ile yanyana yürüdü 206 ve en son görebildiğim kadarıyla vts aralarında en fazla 1 boy önde devam ediyordu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CliOkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar arkadaşımızın 206 gerçekten iyi yürüyor. Nerden anladın derseniz dediğim gibi daha önce denemiştik. Hatta ben megane II 1.6 sedan , serdarın 206 ve cem_vts nickli cem arkadaşımızın vts 3 ümüz bi gece otobanda yanyana 2. vites bastık. Biraz alt devir basınca zaten benim megane eşşek ölüsü gibi hemen geride kaldı. Bi süre vts ile yanyana yürüdü 206 ve en son görebildiğim kadarıyla vts aralarında en fazla 1 boy önde devam ediyordu..
    okan bu yorumu yaptığın gerçekten teşekkür ederim. burdaki arkadaşlara bazı şeyleri ispatlamak gerçekten çok çok zor.

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlayamadım demek istediğini? ben 1.6 tspark dan bahsediyorum. buyur getir benim standartlarımda filtre egzoslu okutayım her türlü uzağı iyi görüyorsa tabi
    1.6 Tspark araç seninki gibi 2.hatta 3.sinif malzemelerden üretilen bir arac değil arkadaşım.Aradaki kalite farkından oluşan ağırlık handikapını unutma. Sonra onada 5 boy attım dersin kendi mizacınla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu arkadaş fazla uçuyor laf yetiştirmeye gerenk yok akın adama derdimi anlatamadım bir türlü

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 Tspark araç seninki gibi 2.hatta 3.sinif malzemelerden üretilen bir arac değil arkadaşım.Aradaki kalite farkından oluşan ağırlık handikapını unutma. Sonra onada 5 boy attım dersin kendi mizacınla...
    bu kısıma gerek yok tu bence hepimiz aynı amac ugruna forumda yer alıyoruz birbirimizin aracını kötülemek hos degil diye düsünüyorum kırıcı olmak yersiz.. bu arada stock agırlıga takılma m3 de agır f430 da m5 de vs..

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna katılmıyorum.yaf öyle bir konuşuyorsunuzki sanki şmdiye dek ağırlıkları fit, motor hacimleri fit, ne bilim, herşeyi ile kafa kafaya arabaları karşılaştırıyorduk.

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru kusura bakmayın konuyu baştan sona okudum.Bir yerde demişki birine ben okadar cok iyi güçler aldımki şaşarsın demiş birine. Dyno manyagı olmuş araç. Kalkıp stok bir aracı kıyaslayıp duruyor.Besbelli stanadart olmayan bir 1.6 arabayla yarı otomatik bir aracı kıyaslıyor. Kalkasaya 2.0 .T sparkla sonuc belli o zaman... Alfayı bilen bilir sadece düzlükte gazlamak için üretilen bir arac değil.. ama arkadaş yüksekten uçuyorda... Lafım sadece ona kimse üstüne alınmasın. Kusura bakmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru kusura bakmayın konuyu baştan sona okudum.Bir yerde demişki birine ben okadar cok iyi güçler aldımki şaşarsın demiş birine. Dyno manyagı olmuş araç. Kalkıp stok bir aracı kıyaslayıp duruyor.Besbelli stanadart olmayan bir 1.6 arabayla yarı otomatik bir aracı kıyaslıyor. Kalkasaya 2.0 .T sparkla sonuc belli o zaman... Alfayı bilen bilir sadece düzlükte gazlamak için üretilen bir arac değil.. ama arkadaş yüksekten uçuyorda... Lafım sadece ona kimse üstüne alınmasın. Kusura bakmayın.
    neyle neyi kıyaslayım daha başta konuya yazdım araç otomatik diye. ama ona rağmen millet dalga geçer, durup durup geçer tarzında yorumlar yazdılar. videoyu koydum sonra herkez saçma sapan b.k atmaya başladı. tamam sizsiniz artık laf bulamuyorum size sölicek. nedense alfanın otomatikliğine taktınız ben karşıma benden 40 beygir güçlü araba alıyorum kimse nedense bunu sölemiyor sölemez tabiki nedeninin ben söleyim. çok canları yanmış zamanında

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akadaşım ister 70 hp fazla fazla olsun sonuç bu video daki sonuçla yakın olur. sen anlamak istemediğin düz vitesiyle aynı sonuç olmaz. ayrıca kimse sena *** atmıo.. sana bir örnek wereyim bi arkadaşta yüklü bi 206 GTİ dier arkadaşta da 156 2.0 ts komple egzoz lu arac wardı .. alfa 3 boy ayırdı ki ikiside iyi yürüyen araçtı.... umarım anlamışsındır ama hiç zannetmiyoum da neyse.. sana bu kdar insan dio ki sağlık bir düz vites ile dene... ona bakarsan ben kuzenin 1.16 sı ile otomatik a5 2.7 tdi otomaticini ayırdım (almancı) bu bi kıstas olabilir mi ? tabi ki hayır......
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı voltaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akadaşım ister 70 hp fazla fazla olsun sonuç bu video daki sonuçla yakın olur. sen anlamak istemediğin düz vitesiyle aynı sonuç olmaz. ayrıca kimse sena *** atmıo.. sana bir örnek wereyim bi arkadaşta yüklü bi 206 GTİ dier arkadaşta da 156 2.0 ts komple egzoz lu arac wardı .. alfa 3 boy ayırdı ki ikiside iyi yürüyen araçtı.... umarım anlamışsındır ama hiç zannetmiyoum da neyse.. sana bu kdar insan dio ki sağlık bir düz vites ile dene... ona bakarsan ben kuzenin 1.16 sı ile otomatik a5 2.7 tdi otomaticini ayırdım (almancı) bu bi kıstas olabilir mi ? tabi ki hayır......
    ben konu başına tüm 2.0 twinsparklarla mı karşılaştırdım kendi arabamı? hayır.
    ben konu başında otomatik selespeed diye yazdım mı? evet.
    anlaşılmıcak birşey varmı? bence yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)