neden olmasın hocam tabiki deneriz geçmek geçilmeyi dert eden birisi değilim ruhsat işlerimi halledince 1-2 aya istanbula geleceğim zaten işlerim var buluşur deneriz o zamana bende 4-1 leneceğim hayırlısı ile muhabbetimizi eder keyfimize bakarız
neden olmasın hocam tabiki deneriz geçmek geçilmeyi dert eden birisi değilim ruhsat işlerimi halledince 1-2 aya istanbula geleceğim zaten işlerim var buluşur deneriz o zamana bende 4-1 leneceğim hayırlısı ile muhabbetimizi eder keyfimize bakarız
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
videoda koydum hocam daha ne istiyorsun anlamadımkikapağımda falan taşlama yok hiç bir yerinde aracın sıkıştırmada orjin yani merak etme
![]()
OKAN YILMAZ
köfte bi VTi dır o... sen şiş kebap bir VTi la bi dene sonra gör farkı![]()
![]()
hocam vallahi bravo ya bak eh vtec adını birçok sefer duydum s vtec adını birçok sefer duydum eh vtec sahibi diyorki s vtec ile yürüyorsan maşallah güzel bi aracın var bu demekki yürüdüklerim köfte değilmiş bunu gösteriyor videoda koydum geç kaldığımıda söyledim geç kaldığım halde 3 boy arayı kapatıp geliyorum hala tık yokya vallahi bravo illa gözünün önünde yürücez sanırım yok senin yorumun bunun yorumu en kral yorumu videoda aracım yapmış yakında kalkıp montaj diyeceksin güldürmeyin adamı![]()
OKAN YILMAZ
hiç bişe imkansız deildir bizde hayatta geçemezsin dedikleri arabaları geçtik (1-2 tane model bizde üstün olan) sonra beyin var dediler nos var dediler felanda filan ki hala diyorlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)