her kusun etı yenmez ben onu anlıorum :D
Printable View
şiş kebap adana urfa ne iş ya lokantaya dönmüş buraSI bi cacık eksik:D
her kuşa sulanan yok zaten :) sadece stock vti ile rex e en az 5 boy atanlar var onların etinin tadına bakmak istedim:)
mıllet şaşırıyor yani sağlıklı crx piyasada pek kalmadığı için, şahsen ben hiç şaşırmadım honda ne yapsa yeridir:)
vallahi kim oldugunu bilmiyorum diğer bi konuda vardı yorumu temizlenmiş sanırım serviste çalışıyormuş arkadaş 5 boy oda mütavazi haliymiş en az 5 boy atarmış oda en ciğerli rexe normal bi rexe değil yani en baba yürüyen rexe alem yapıyo yazdı gitti yok ortalarda bu konu burlara geldi korhanın rexide tr de en iyi yürüyenlerdendir
hiçbirşey değil milletin kalkıp rex kimde vti yetişmek bilmemde amerikayı keşfetmeyin falan demesi üzücü yalanmı konuşacağız işimiz gücümüz kalmadı
buldum işte arkadaş
hsyn_çvk
bunu yazarken inanmak için insanın kafasının çok yüksek olması lazım ve o kafaya ulaşmak için ne içilmesi lazım çok merak ediorum açıkcası crx ile vti kafa kafaya nerde olur ben size söliyim anca vti'ı benim gibi drag geçmişi olmayan biri kaldırırsa olur amaaa rollingde roller değişir,en ciğerli crx gelsin 5 boyum rahat var çok daaa mütevazi oldum bu arada (5'in fazlası olur aşşağısı olmaz ) gerçekçi olalım arkadaşlar matematik var fizik kuralı var formülü var bu işin yaa
nen ilker akşama ekşın mı görünüyo ne :D
ee neymiş sonrası bende merak ettim
hımm
izmirden bi arkadaş buda ya hüseyin ya biraz fazla tepki vermiş gerçi ama inanması zor gibi gerçekten onuda normal karşıla ben inandım sorun yok çünkü biz böle sürprizlere açığız yani problem yokda o arkadasımızın aracıda cok ıyı yuruyen bır arac ama normal sıradan rexlerle mukayese etmıstır senınkı gıbı rex pıyasada 1 elın parmaGINI gecmıycegı ıcın senın aracını bılemezkı oda benım gıbı veya baskaları gıbı kımse snın gıttgını bılmedıgfı ıcın sasırıyo anlatınca 1 tane vtecle denıyınce karsıdakı vtec tursu oluyo kofte oluo oda normal bence sen en az 4 tane fealn ısım yapmıs guzel vteclerle denersen daha ınandırıcı olur burdakı arkadslara;) benden yana sorun yok dogrudur yanı ben normal karsılıyorum;)