Tebrikler Okan ... İyi bakılmış bir crx in ne kadar tehlikeli oldugunu hatırlatmış oldun
Printable View
Tebrikler Okan ... İyi bakılmış bir crx in ne kadar tehlikeli oldugunu hatırlatmış oldun
3-4 sene crx kullandım,şu anda da 2-3 senedir vti kullanıyorum,ufak tefek şeyler yapmıştım 2sine de.crx daha iyi diyebilirim.biraz daha teknoloji olsun die değiştirdim arabayı ama yakındır gene bi crx almam :)
sen istanbuldasın kardeş ben bursadayım benim istanbula yolum düşmez bu aralar ruhsatla uğraşıyorum senin bursaya yolun düşerse 5434060485 numaram bu..
s vtec dediniz ona 4-1 cai komple egsoz takıldı kafa kafaya yürüdük yalanmı söyleyeceğiz sahibide bu siteye üye zaten sen ondan iyi gidiyorsan geçersin
ama hiç bir stock vti öyle gelip en ciğerli rexe 5 boy atarım çok mütavaziyim bu en azı falan bunu anca klavyeden yapar amacım stock vti dan stock rexin iyi gittiğini göstermekti bunuda herkez anladı zaten :)
Bende tamamen E0041 e katılıyorum ki anladığım kadarıyla burada onun anlatmak istediği vti ı geçmek değil sadece normal şartlarda gerçekten bakımlı rex le vti ın hemen hemen belli bir yere kadar beraber yürüdüğünü yeri geldiğinde geçtiğini söylemesi. Ama piyasada çok haşat ve bitik rexler olduğu için bu arabaların kıymeti pek bilinmiyo bilende zaten arkadaş gibi ortada :)
Kaldıki aslında herşey ortada aracların kiloları motor güçleri kilo başına düşen beygir güçleri birbirlerine çok yakın kısa şanzıman ve aerodinamikte cabası.. Bende gördüm şuan nazillide olan bi arkadışımdada var belki bilen bilir musa adı siyah bi crx i var ve bn ondanda bi çok kez vti la beraber gittiğini hatta geçtiğini duydum.. videoda koyarsa zaten muhabbet sonuçlanır ama crx uzar gider :p
"Apaçi değilim yürümek istiyorum dostça" dedin, apaçinin kralı oldun. Sana gider yapıldı, anlıyamadın, yanıt vereyim derken "sitede ona buna gider yapıosun" oldun. "5 boy fark yemem asla stock olandan, bana bu farkı atabilecek olan varsa deposunun doldururum" dedin,"ne yani eksozlu, headerlı, caili vtece sen farkmı atıosun şimdi" oldun...
eee sen daha yazmaya devam edersen bak neler olcan neler :D ama takma dışardan gelen biri olarak ilk zamanlar böle olması normal ;) zamanla kanka olunca ne bu laflara maruz kalırsın, nede kendini ifade etmek için bu kadar hata yaparsın...
musa abiye selamlarımı söyle hocam onun rexide ender olarak bulunan iyi yürüyen rexlerden birisi zaten kendiside beni tanır bursadan okan dersen :) anlatmak istediğimi ben anlattığımı düşünüyorum hiç bir stock vti iyi yürüyen bir rexe öyle gelip 5 boy atamaz ki sağlam yürüyen bir rex te vti dan iyi gider bunu anlatmak istiyordum ben anlattığımada eminim hatta benim koymak istemediğim videodan sonra bile atıp tutanların vti şöyle yapar böyle yapar amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır :)
vallahi hocam dediğim gibi o arabaya bursaya gelince 4-1 headers komple egsoz cai döşendi denedik güzelce ne o ayırabildi ne ben roll de kafa kafaya gittik zaten ben bunlar olan vti ların hepsini geçerim falan demedim sadece stock vti ın rex e boy boy atamacağını örnek göstermek için söyledim
kimse senin aracına kötü demiyorki sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, herkes yorumunu yapmış senin anlattıkların biraz ilginç gelince burdaki arkadaşlara doğal olarak şaşırdı herkes ama sende şunu unutma vtı varr vtı varr;) s vtecı geçseydin denerdik:icon_tup: şu anda plakası jap 10 oda güzel gider onlada yürüdüysen tebrikler:)