User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
143 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf Gti vs Civic Vti

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 3 GTI fabrika çıkısı oldukça uzun oranlı şanzıman ile geliyor bir de ağır. bence de VTI alır.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bi yanlışlık olmuş 4. vites 235 değil 215 de kesiciye giriyor benim arabam.Şu an 175 hp denemek isteyen vtı'cı olan arkadaş olursa kayseriye yolu düşerse beklerim... benim arabam ilk gün sadece kat iptali olan hali,tıkalı benzin filtresi,orjinal hava filtresiyle dinamoda 145 bg çıkmış sağlıklı bi gtı olarak VTI'a 2 boy koymuştu... 0'dan kalktık 50 km hız gibi bi boy arkamdaydı 130 gibi arka kapıma geldi benim arabanın 4 uzun vtı'ın kısa olduğu için fark gitgide açıldı dahada açıyodum amaaaa vtı'cı arkadaş 2 boy arkadan seko atıp pes etti.Şimdi headers felanda yapmış vtı'cı arkadaş bende arabamı yükledim denk gelirse bir daha denemek isterim...

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti kg avantajından dolayı alır gıbıme gelıor...fakat son hız sankı golf un gıbı....vtecler 210 a kadar cok guzel cıkıor fkat daha sonrasında sankı bıraz tıkanma war gıbı...
    0 dan kalksalarda vtec...roll yapsalarda vtec... ama son hız golf gıbıme gelıor.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bi yanlışlık olmuş 4. vites 235 değil 215 de kesiciye giriyor benim arabam.Şu an 175 hp denemek isteyen vtı'cı olan arkadaş olursa kayseriye yolu düşerse beklerim... benim arabam ilk gün sadece kat iptali olan hali,tıkalı benzin filtresi,orjinal hava filtresiyle dinamoda 145 bg çıkmış sağlıklı bi gtı olarak VTI'a 2 boy koymuştu... 0'dan kalktık 50 km hız gibi bi boy arkamdaydı 130 gibi arka kapıma geldi benim arabanın 4 uzun vtı'ın kısa olduğu için fark gitgide açıldı dahada açıyodum amaaaa vtı'cı arkadaş 2 boy arkadan seko atıp pes etti.Şimdi headers felanda yapmış vtı'cı arkadaş bende arabamı yükledim denk gelirse bir daha delerim...
    arkadaşım denediin vtecciye bi kastınmı var koydum diip duruon aldım gectim desen daha hoş olmazmı

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bi yanlışlık olmuş 4. vites 235 değil 215 de kesiciye giriyor benim arabam.Şu an 175 hp denemek isteyen vtı'cı olan arkadaş olursa kayseriye yolu düşerse beklerim... benim arabam ilk gün sadece kat iptali olan hali,tıkalı benzin filtresi,orjinal hava filtresiyle dinamoda 145 bg çıkmış sağlıklı bi gtı olarak VTI'a 2 boy koymuştu... 0'dan kalktık 50 km hız gibi bi boy arkamdaydı 130 gibi arka kapıma geldi benim arabanın 4 uzun vtı'ın kısa olduğu için fark gitgide açıldı dahada açıyodum amaaaa vtı'cı arkadaş 2 boy arkadan seko atıp pes etti.Şimdi headers felanda yapmış vtı'cı arkadaş bende arabamı yükledim denk gelirse bir daha denemek isterim...
    peki denediğin vtec nasıldı yani üstünde neler vardı ? yada motor bakımı ne derece iyi veya kötüydü?

gni_GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk3 3 gti 16v'ler 4000 dd'den sonra iyi hızlanmalar sunuyor uzunda ise alacağına garanti verebilirim,240'ı geçiyor devam ediyor kadran (hafif meğil aşağı yolda kendi denememdir,205/50/15 lastikler daha sonra aynı lastik ve jantlarla araç teste girdiğinde kadran sapması %0 olarak çıkmıştır) Ama roll'de ve dragta ne olacağını pilotaj ve vti'ın ne kadar yüklü olduğu belirleyecektir. Hiç deneyen görmedim ama görmeyi çok isterim,çünkü vti'ların en büyük kayıplarının tork olduğunu duymuştum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım denediin vtecciye bi kastınmı var koydum diip duruon aldım gectim desen daha hoş olmazmı
    Tamam dostum düzelttim nabıyım arkadaş deneyeceğimiz zaman hiç şansın yok alırımda ederimde daha kalkışta kafana 3 boy alırsında bilmemne demişti bende ümitsiz kalkmıştım biraz ama delince kanım arabaya çok ısınmıştı çünkü aldığımın 2. günüydü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki denediğin vtec nasıldı yani üstünde neler vardı ? yada motor bakımı ne derece iyi veya kötüydü?
    Lacivert 38 VA plaka hatchback vti o zaman sadece filtre kiti,headers hariç eksoz sistemi vardı bide yalan olmasın short shift vardı veya yoktu tam hatırlamıyorum.Daha fazla ayrıntısını hiç bilmiyorum.Şimdi headers yapmış ek olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart mk3 gti 16v'in kesici süratleri
    1. vites:60
    2.vites:110
    3.vites:160
    4.vites:200
    5.vites:??? (henüz gören olmadı )

Cem ya senin arabanda 7800 filan devir çeviren bir yazılım var yada şanzumanın Vr6 ile karışmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorun ne derece sağlıklı olduğunu bilmiyorum ama mmpower garageda arabanın muhabbeti geçtiğinde çok sağlıklı yürüdüğü söylenmişti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gni_GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart mk3 gti 16v'in kesici süratleri
    1. vites:60
    2.vites:110
    3.vites:160
    4.vites:200
    5.vites:??? (henüz gören olmadı )

Cem ya senin arabanda 7800 filan devir çeviren bir yazılım var yada şanzumanın Vr6 ile karışmış
    Benim lastikler normal ölçüden daha ince mesela 215/40/16 yerine ben 195/45/16 takıyorum yanılma payı oluşuyordur buda yüksek sürat 4. vites max hızında ama 3. vites 155-160 gibi 4 vites 210-215 gibi kesiciye giriyor.5. vites derseniz hiç sormayın kayseride yol yok 4 ü bitirip 5 e çekiyorum bi kaç saniye sonra 230 oluyo mecburen frenlemeye başlıyorum yol yok bitiyo en çok basılcak düzlük mesafe bile 1.5-2 km yoktur heralde.(komando caddesi)Zaten basıyım deseniz bile bi kaç dengesiz 2-3 defa yavaşlatır sizi sonrada az bi mesafede sıkmaya çalışırsınız.Cadde başından sonuna kadar sıkıyım deseniz çok rahat kadranı devirir km sayacına ulaşır ibre

seymansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede vti alır son süratte vti orjinal beyinle 245 km görüyor.
    p28 ile 250nin üstüne çıkabilen dolu vti ler biliyorum..

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim lastikler normal ölçüden daha ince mesela 215/40/16 yerine ben 195/45/16 takıyorum yanılma payı oluşuyordur buda yüksek sürat 4. vites max hızında ama 3. vites 155-160 gibi 4 vites 210-215 gibi kesiciye giriyor.5. vites derseniz hiç sormayın kayseride yol yok 4 ü bitirip 5 e çekiyorum bi kaç saniye sonra 230 oluyo mecburen frenlemeye başlıyorum yol yok bitiyo en çok basılcak düzlük mesafe bile 1.5-2 km yoktur heralde.(komando caddesi)
    biz o hızları alışveriş merkezi otoparkında görüyoruz ağa senin araba sorunlu basmıyor uuuuuuuuuuu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz o hızları alışveriş merkezi otoparkında görüyoruz ağa senin araba sorunlu basmıyor uuuuuuuuuuu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eraycım mesajı tekrar oku düzelttim o caddenin başından sonunu bana bıraksınlar kesiciye sokarım arabayı artık 260 mı olur 265 mi olur bilemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim lastikler normal ölçüden daha ince mesela 215/40/16 yerine ben 195/45/16 takıyorum yanılma payı oluşuyordur buda yüksek sürat 4. vites max hızında ama 3. vites 155-160 gibi 4 vites 210-215 gibi kesiciye giriyor.5. vites derseniz hiç sormayın kayseride yol yok 4 ü bitirip 5 e çekiyorum bi kaç saniye sonra 230 oluyo mecburen frenlemeye başlıyorum yol yok bitiyo en çok basılcak düzlük mesafe bile 1.5-2 km yoktur heralde.(komando caddesi)Zaten basıyım deseniz bile bi kaç dengesiz 2-3 defa yavaşlatır sizi sonrada az bi mesafede sıkmaya çalışırsınız.Cadde başından sonuna kadar sıkıyım deseniz çok rahat kadranı devirir km sayacına ulaşır ibre
    valla Cem diğer forumdanda sürekli denemelerini anlatıyorsun bende mk3 gti'a biniyorum ama benim arabam yürümüyor,İngiliz'lerde konuştum Alman'larla da konuştum yürüten yok git vr6 al diyolar en son Vmax Marcus bana kaldır at o motoru uğraştığına değmez dedi... sen şimdi kalkmış vti'a 4-5 boy kouduğunu söylüyorsun,27RC'yi geçtiğini,170 hp'lik kısa şanzumanlı 106'yı yardığını söylüyorsun... o zaman sen şu clubgti.co.uk'ye üye olda oradaki arkadaşlarlada paylaş bildiklerini İngiliz'lere motor dersi ver tabi onlara yardım,dedim,ayırdım kelimelerini nasıl tercüme edersin bilemiyorum çekersin koyarsın videonu denedik bir arkadaşla 2 boy ile geçtim dersin muhabbet olur,yardım dersin kavga çıkar... biz Erhan'ın gsi ile denedik bazı arkadaşlar bilir,turbo Calibra'dan fark yer gibi fark yedim ama kimse kalkıpta yardım demedi.bu bir keyiftir bir hobidir kimseye aldatıcı bilgi vermeye veya kimsenin kalbini kırmaya gerek yok,ha yok sen illede ben delicem yarıcam dersen ona da lafım yok sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gni_GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla Cem diğer forumdanda sürekli denemelerini anlatıyorsun bende mk3 gti'a biniyorum ama benim arabam yürümüyor,İngiliz'lerde konuştum Alman'larla da konuştum yürüten yok git vr6 al diyolar en son Vmax Marcus bana kaldır at o motoru uğraştığına değmez dedi... sen şimdi kalkmış vti'a 4-5 boy kouduğunu söylüyorsun,27RC'yi geçtiğini,170 hp'lik kısa şanzumanlı 106'yı yardığını söylüyorsun... o zaman sen şu clubgti.co.uk'ye üye olda oradaki arkadaşlarlada paylaş bildiklerini İngiliz'lere motor dersi ver tabi onlara yardım,dedim,ayırdım kelimelerini nasıl tercüme edersin bilemiyorum çekersin koyarsın videonu denedik bir arkadaşla 2 boy ile geçtim dersin muhabbet olur,yardım dersin kavga çıkar... biz Erhan'ın gsi ile denedik bazı arkadaşlar bilir,turbo Calibra'dan fark yer gibi fark yedim ama kimse kalkıpta yardım demedi.bu bir keyiftir bir hobidir kimseye aldatıcı bilgi vermeye veya kimsenin kalbini kırmaya gerek yok,ha yok sen illede ben delicem yarıcam dersen ona da lafım yok sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
    Orada dur sallarken dikkat et 207 RC nin 3. vites 140 dan 4. vites 180 e kadar arka tamponunda gittiğimi söyledim. 170 hp lik kısa şanzımanlı değil dinamoda 141 çıkan komple süpersprint li 106 yı diyorsan 130 dan sonra ayırıyorum.Sallamalarına dikkat et.Yaşına saygım var eski günlerin hatrına.Kardeşim dediğin adamın kalbinide kırma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ???????????????????

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufo vs vti hangısı alır sizce. bı o kaldı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)