bence eşit giderler![]()
cem ozer kayseride bi arkadasim var stock vectra v6 var 170hp araba bulamio denicek denermisiniz acaba bi soliyim olmadi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Drag mı roll mü deneyelim tabi duruma göre müsait bi gün bi kaç ufak deneme iyi olur zevkine.Hangi araba acaba merak ettim şimdi zannedersem ortalarda bi siyah dolanıyo stock sadece hava filtresi ve eksoz var o olabilir.Neyse bi denemekte fayda var nasıl gidiyomuş bi görelim...
Ben Vtec e şans veriyorum MK3 16v GTi karşısında...Gene MK3'ün fazla ezileceğini sanmıyorum.
Beygir olarak ztn zayıf olan MK3 16v GTi yüksek devir dönemediği için daha yüksek torklu olma avantajınıda kaybeder yüksek devir dönen VTi karşısında...
MK3'ün konfor sebebi ile fazla olan ağırlığı ve uzun vites oranları da handikapları arasında ztn...
ABF ya da 16v's modifiye edilmez çöpe at diyen de, sanırım ya ingilizce bilmiyor ya da hiçbir halttan anlamıyor... Amerika, İngiltere başta olmak üzere çok fazla örnek bulunabilir...VR6 kullanılmasının amacı, Hacim olması ve hacime orantılı olarak ufak şeylerden daha fazla güç alınması. Tamamen tercih konusu... Nerde nasıl kullanacağın ile ilgili.
Ben ABF kullanıyorum, Hem de en iyi fabrikasyon ABF yi kullanıyorum... Yabancı VW, Seat forumlarından çıkmıyorum, Ne bu güne kadar o motoru at VR6 yatır diyen gördüm, okudum... Ne de o motorlar bir halt olmaz diyen "tuner" gördüm. Eğer adam bana senin motorun yaramaz, kaldır at VR6 tak derse, ben ona ZİKTİR derim...
adamlar yanılıyor diyelim hiçbiride bu işi bilmiyor olsun,97 senesinde ABF üretimi bitti 12 yıl geçti üzerinden tonlarca yüklü sağlam yürüyen vtec gördük,gsi gördük,rs gördük aynı dönemlerin arabalarından ama hiç mk3 gördüğümüzü hatırlamıyorum. ki düşün en iyi fabrikasyon ABF sende,üstelik mk3 gti'dan daha da hafifsin seni bile rs'le,vti ile,gsi ile yürürken göremedik...![]()
Zırvalama hocam ya... 99 model Cupra2 var...97 de nasıl biter...
ABF yi azcık doğru araştırsan, Ztn kısık yönlerini, nasıl açılacağını her yerde okursun...
Türkiye de kimse uğraşmadı diyorsun, çünkü tune amaçlı parça yoktu, halen yok... Yurt dışından temin etmek lazım... Uğraşan illaki oldu, olacakta ama senin yakın çevrende yada forumlarda olması beklenemez insanların...
Avrupa'da, Amerika'da 9a, PL, KR, ABF baksana azıcık, burada bana laf yetiştireceğine.
Benimkinin giderini görmek konusunda? Sana ne hoca? Görmen gereken birşey olursa, linklerim ben seni...
Uzatmayalım, konuda hiç olmasın...
Konu Stock'a Stock olarak yazılmış sanırım, Tekrar edeyim...Stock olarak VTi alır bence...
dragta vti alır.kasa ağırlık farkı var.roll'de ne olr bilmiyorum ama top speed'de işler değiişebilir
bence dragtada rollde de vti alır gibime gelio.
golf tahmın ettıgınız kadar basıt bı arac deıl suprız yapabılır
sıtede warsa ıkı aracıızdan da stoc a yakın deneyıp gormek lazım... ıyı olan kazansın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)