olacak belli vtı geçer denemek istiyen varsa haberleşip deneriz![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
2 ayrı mk3 gti ile denemıstım zamanında fıltre eksoz lu vti ile dragta 3 4 boy fark oluyo en saglıklısı olsa bıle esıt sartlarda en kotu net 2 boy fark olur antalyada varsa gti deneriz
![]()
Şu ana kadar 2 farklı vti la denemem oldu ben geneli kapsamayan sadece denediğim araçlarla olan konuyu anlatıyım;
İlk denemem aracımın sağlıklı olduğunu bildiğim için hatcback bi 38 VA plaka lacivert hatchback bi vti la olmuştu.Kısaca bahsediyim her iki araçtanda. Hatchback vti'da sadece filtre ve eksoz vardı o zaman.Benim aracımda ise sadece filtre ve kat iptali ve sonda uyduruk bi son susturucu vardı.Belki arkadaş iyi kaldıramadı bilemem ama kafa kafaya kalktık 60 km hız gibi arka kapı izamda olan vti 90 gibi ön kapıma gelip 130 gibi kafa kafayaydık vti'ın 4. vitesi kısa olduğu için biraz arkamda kalmaya başladı ve 210-220 km hız gibi bıraktığımızda zannedersem 1.5-2 boy gibi arkamdan selektör atıp bıraktı.Diğer vti ise sedan vti beyaz dynoda 165 hp çıkan bi vti arka tamponumda geliyo şu anki durumuma göre.Şu an ise benim aracımda komple düz boru sonda Sebring eksoz,intake kit,all car racing chip... Ben hiç bişey iddia etmiyorum şoförlük felan farkedebilir.
He şunuda söyleyim aynı hatchback vti VA plaka olanla 2. vites 60 km hız gibi roll yaptığımızdada ben 1 boy arkasından gidiyordum.Ama o zaman 80 gibi denersek durumu anca kurtarırdım diye zannediyorum.
duz yolda vti gecer pistte gti gecer![]()
her türlü vti şaka yapar
bastan sona kadar okududum herkez vti gti demıs cogunlukla vti denmıs cem arkadasımız koyduk gomduk gıbı kelımeler kullanmıs kayserıde boyle seyler argo kelımeler herkez kullanıyor bunu bılırım sıbe farklı ondan dolayı normal karsılıyorumm kımsede yanlıs anlamasını ıstemem onun ıcın kavga gurultu cıkmasını ıstemem sadece cemın şibesı farklı umarım ne yazmak ıstedıgımı anlamısızdır saygılar ...
gti vti konusuna gelınce denıyenlerde var gorenlerde var onların sonuclarına saygı duymak lazım ıdda eden varsa denesınler vıdeolarını ızlıyelım ona gore yorumlarımızı yazalım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu ana kadar 2 farklı vti la denemem oldu ben geneli kapsamayan sadece denediğim araçlarla olan konuyu anlatıyım;
İlk denemem aracımın sağlıklı olduğunu bildiğim için hatcback bi 38 VA plaka lacivert hatchback bi vti la olmuştu.Kısaca bahsediyim her iki araçtanda. Hatchback vti'da sadece filtre ve eksoz vardı o zaman.Benim aracımda ise sadece filtre ve kat iptali ve sonda uyduruk bi son susturucu vardı.Belki arkadaş iyi kaldıramadı bilemem ama kafa kafaya kalktık 60 km hız gibi arka kapı izamda olan vti 90 gibi ön kapıma gelip 130 gibi kafa kafayaydık vti'ın 4. vitesi kısa olduğu için biraz arkamda kalmaya başladı ve 210-220 km hız gibi bıraktığımızda zannedersem 1.5-2 boy gibi arkamdan selektör atıp bıraktı.Diğer vti ise sedan vti beyaz dynoda 165 hp çıkan bi vti arka tamponumda geliyo şu anki durumuma göre.Şu an ise benim aracımda komple düz boru sonda Sebring eksoz,intake kit,all car racing chip...Ben hiç bişey iddia etmiyorum şoförlük felan farkedebilir.
He şunuda söyleyim aynı hatchback vti VA plaka olanla 2. vites 60 km hız gibi roll yaptığımızdada ben 1 boy arkasından gidiyordum.Ama o zaman 80 gibi denersek durumu anca kurtarırdım diye zannediyorum.
konu gti ile vti olarak açılmış fakat ali ile velinin arabası muhabbetine dönmüş ki aracın yıpranma ve kurcalanmasına göre her türlü sonuç a rastlanabilir bu durumda
karşılaştırmayı standart olarak yaparsak
vti gti yi 220 ye kadar geçer
220 den sonra geçse ne olur geçilse ne olur
şahsi kanatimce![]()
cem hangi gti nin hangi modelimiş bu deyiver bakalım bi örenelim...bence ne ne bilmiyosun sen atar yapıp duruyosun bak bence iyi araştır 2 kere düşün öyle yaz buralara hangi modelde ne var diye araştır cem araştır geçtim ettim yedim yuttum bırak bunları video koy video kayseride bilindik vti ler var abilerinden rica et senle denesinler sora videonu koy millet görsün![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)