Türkiyede 8V mk3 GTI görmedim yazmışsın sahibinden.com a girip mk3 gtı ları araştır kayseride tek kapı beyaz bi mk3 gtı satılık bi bak bakalım o aracın sahibini tanıyorum ve araç 2.0 115 hp lik 8 valf modeli.Dış araç mıdır bilemem ama araç 115 hp işte.Ama şu an ilan kaldırılmış sanırım.
Bu arada birisi teknik verileri yayınlamış 16 V mk3 GTI 150 hp nin teknik verileri 0-100 km/h 8.3 saniye orada bi yanlışlık olmuş sanırım.
Buyrun GTI 16 V ABF (150 hp) teknik verileri;
http://www.ultimatespecs.com/?option...l=525&car=3098
Buyrun GTI 8 V (115 hp) teknik verileri;
http://www.ultimatespecs.com/?option...l=525&car=3099
alaycı tavrım sana mı da sen triplere giriyosun ulaan hee...sen kendi işine bak,sana yazılan post ütüne sayfalar geçti alaycılık konusundaki idda ettin post öncesine bak''ben var dersem vardır'' demiş adam bunun üzerine yazılıyor acaba kim dağ tepe yaratmış iyi gözlem yap sora parmaklarını konustur...ben görmedim dedim hepsi bu daha ileriye gitmedim..en azından sen gibi kuru atış yapmıyorum yalan söylemiyorum.senin yarattıgın dagları eleştirmek gerek aslında..vti 3-4 boy atarken ay sonra kafa kafaya kalkar oldun sorada boy atar oldu vti bırak bunları cem...bence kitlet topi yazık çünkü..![]()
3-4 boy mu Allahtan kork benim yazım sabittir değişmez he profilimden kardeşim giripte önüne gelene bişey yazdıysa bilemem ben sabit yazarım yazdığım gibide kalır.vti-gti konusuda bitsin polemikte bitsin orjinal vti gti'ı geçer bende kalktığım iki farklı vti'ı geçtim olay bitsin konu kapansın.Ayrıca zaman ayırıp bakarsan orda iki farklı vti'ın konusunun geçtiğini görürsün biri farklı biri farklı hatchback olanında specleri daha düşüktü headers bile yoktu denediğimizde üzerinde.Sedan olan ise hatchback olana nazaran daha yüklü diye biliyorum.Benim aracımın son halinin arkasında yürüyo o sedan olan bilmem daha sana anlatmak için kaç sayfa yazmam gerekiyor.Herşeyden önce kaç mesajda bişey iddia etmediğimi yazdım okusan iyi olur.
ben esayla denedim arkadaşımda var golf 3 gti çok hantal bi arababastan ben geçiom sonra iyice hızını alıca geçio beni.. ama vti lada denettik vti boy boy ayırıyo
![]()
155 diye ABF yok. Hepsi 150hp. Sadece 94 öncesi ve sonrasında çok ufak farklılıklar var. Hava filtresi rölanti girişleri vs gibi.
8v GTI Avrupa'da da yaygın. Amerika'daki 8v ile aynı değiller ama ürettikleri güç ve tork aynı. İkiside 115hp. Gümrükten giriş yapmış bir kaç 8V GTI' da mevcut.
Amerikan pazarı için üretilen moor 2.0 8v 115 hp. Ayrıca bu araçtan Avrupa pazarınada sunuldu,motor kodunu tam olarak hatırlayamıyorum şu an ama sanırım AAA idi. Ayrıca Ankara Batıkent'te yakın zamanda metalik gri tek kapı bir GTI satıldı. Belki sahibi bile farkında değildi ama o araç gümrük girişli 2.0 8V GTI'dı...
Hangi arabayı denediğinede bağlı. Türkiye'de VTI'lar sadece yüklenmek için alınıyor stock dediğiniz VTI'larda cai,headers,chip,komple egsoz var.Stock dediğimiz Golf GTI'larda LPG var en yüklü GTI'larda Chip filtre egsoz var... Hantal dediğin araba VTI'dan 150 kg daha ağır ve uzun şanzuman aralıklarına sahip. VTI GTI'ı geçer ama dediğin gibi boy boy boy ayıracak kadarda değil (tabi eğer stock dediğiniz vti'da cai,headers,chip,komple egsoz arici başka şeyler yoksa...
GLİ Jetta'nın GTİ olanı.
AAA vr6 motorun kodu.
Hepsini tek mesajda yazsan daha ii olur
Osman US spec 8v GTi 'ın farkı ne EU spec 8v GTi dan...?
Amerika'dakilerin motor kodu ABA. Avrupa'da baya motor kodlu var en yaygını ADY. Piston çapından emme egzos yerlerine kadar baya fark var.
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info?id=114
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info?id=117
neyse bu konu uzaaaaar gider sabah mesai var iyi geceler millet. bu arada yanlış anlaşılma olmasın benim arabam tüplü değil,benimkisi benzinli ama yürümeyen gti'lardan![]()
vti geçen tüplü abfmi var? tüpsüzü geçemiyor bence ben bilende bilmeyende demeye devam edeyim...
ha ayrıca geçse ne olucak gtiın karekerini tüple aygazla bozduktan sonra...
full stoc yürüseler vtec geçicektir zaten gelingörünki tek yapabiliceği şey düzde geçmek oda ayrı konu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)