umarım İzmirden Vti sahibi arkadaslardan kısası olmayan tabii :D denemek isteyen olur. gecmekte var gecilmekte ama mrk ettiğim konuda en azından sonuclanmıs olur
Printable View
umarım İzmirden Vti sahibi arkadaslardan kısası olmayan tabii :D denemek isteyen olur. gecmekte var gecilmekte ama mrk ettiğim konuda en azından sonuclanmıs olur
2 tane farklı hgt ile denedik o zaman; 1.vitesten roll yaparsan si sürekli önde oluyodu ama yüksek hızlardan başlayınca roll'a 70-80 den sonra hgt önde oluyodu. hgt lerde de bi sıkıntı yoktu standart sadece belki bi son susturucu olan, 50-60 binde arabalardı. Stock vtec - stock hgt roll yaparsa
vtec üstü basılırsa vtec min 4-5 boy geçer 200'e kadar, ama standart arabalar için söylüyorum senin araban farklı gidiyodur veya vtecde bişeyler vardır bilemem
bizde bu aracı yaparken çok sök tak yaptık. egsozu 4 defa değişti, en basitinden. filtre konumu hep daha iileştirmek için çabaladık. regülatör taktık olmadı. son olarak bu spece karar kıldık. olup olmadığını ise anca yürüyünce anlıcaz, kısmet
12 haziran buluşmasında Ümit isimli arkadaşımız kırmızı HB Sİ'ı ile HGT lerle denemişti.. kendisi üye ise bu konuya yazar...
Bugune kadar denedigim tek Crx cok yakın bir arkadasımın. Az once onu aradım ve sordum acaba unuttugum bir video falan var mı diye. kendisinin aynen soyledigi "Senin arabada sorun varken bujiler yaglı cıktıgında denedigimiz denemenin sadece videosu var. Onuda Kadir cekmişti" şeklinde. Sanırım bu videodan bahsediyosun.
evet ümit ,,,,maaşallah güzel gidiyodu arabası benide geçti başka bi arkadaşıda,,,,ama o 3 hgt li videoda sadece kırmızı olanla bastığını tekrar sölüyorum :) bide ben standart araç olarak söledim o standart değil ........varsa vti-si benim bugün son günüm deniyebiliriz akşam bi yerlerde .......
olur deneriz...
tüm 2litre hothatch ler muadil olarak 1,6 vti arıyor denemeye:) sonra neden adı cıktı bukadar vti ın oluyor:)
ben ist da fıstık yeşili ile denemiştim arac doluydu ama tam bılmıorum neler vardı benım eskı k vtecle gecmiştim 2-3 boy.
murat sırf sana inat bitane 316 yaptırtıcaksın bana :)