valla sağlamına denk geldin o zman...
bulamssın bida böle sağlamını
Printable View
valla sağlamına denk geldin o zman...
bulamssın bida böle sağlamını
valla bizde ankarada si mıza rakip arıoz böle varsa hgt - si falan deneriz her türlü
izmire yolum düşerse söz sizin hgt leride tokatlamaya gelicem:)
Ya sende hakkaten ii yol gösteriosun. Bizde hiçkimseyi tanımıoruz ya :D O araç birincisi boş değil ikincisi zaten Hüseyin bize bulacak stock bitane ;) Biz başkaları gibi ortalık karıştırmaya çalışmıoruz. Bi araba yaptık soft tune tadında, VTI lı birisiyle denemek istiyoruz. Geçilirsek açığı kapatmak için kasıcaz. Geçersek Hüseyin için kasarız ;)
2.0lt olupta aynı sınıfta sizin kadar devir dönen makina yokki? Devir dönmenin şanızman ile avantajını biliyorsun... Normal yani... Gücü ve torku değil, devir dönme becerisi götürüo VTi'ı :)
Clio RS biraz dönüyor avrupa otomobillere göre, oda gidiyor ztn ama bizim sınıfta değil...
HGT vs VTi, yukarda da belittiğim gibi, genelde devir dönen yol alır...
Hüseyinle konustum zaten fakat onceki msjımda da belirttim kısalı denemek istemiyorum diye. ve kendisi V2, komple egzos ve son susturuculu vti ayarlayabileceğini soyledi umarım ayarlar daha oncede yazdım gecmek gecilmek onemli deil ama durumuda gormek istiyorum. buarada hüseyinde en basitinden kısa sanzumanda mevcut zaten oyle bir aracla denemek istesem onunla denerdim. ben cai egzos diyorum siz cai egzos headers kısa diyosunuz elma ile armut yani
görkem le denedik kardeş biz daha önce
SI geçio onun arabayı
görüntü pek net degil ama NOS HGT vs SI
önden giden SI dır arkasından gelen ilk araç NOS HGT dir
diger araçlar yarışmamıştı
Bu arada hüseyinlede daha önce denedi ayarlar bunlar değildi yalnız...
evet daha önce denedik bende o zaman kısa yoktu xedy debriyaj yoktu act hafif volan yoktu ;)
Doğru bunlar yoktu, bizdede 1.6 tipo sosn susturucu vardı, arabadan parçalar sökülmüştü satılacak die :D Sonra geri topladık biraz düzelttik. Genede sen şu durumda bi gömlek fazlasın ama stock için de ne kadar gelişmişiz görmek isteriz.
[QUOTE=punto_multijet;808148]o zmnla bu zmn baya farklı zaten suanki durumunla zaten denemek istesem direk solerdim kardeşim msnde sana demi ama? ben diyorum cai egzos vti olsun bana diyolar hüseyinin arabayla dene.:D[/QUOTE:icon_tup: