ben 1.5 boy civarı diye hatırlıyorum diğer gsilı arkadasta o şekilde hatırlıyor. ***** biz chipli gsila kafa kafaya gitmiştik arkandan. sen onden. suanda baya guzel acarsın diye dusunuyorum
Printable View
he biz vardık kardeş yozgat bulvarında sendemi ordaydın
gelseydin deneseydik si ies fark yapmaz her türlü deneriz
saglam bi vti lazım stock geçemez sanırım o mod lardaki hgt yi
ee tamam kardeş
görkemdi sanırım arkadaşın adı
sercan larla beraber isterseniz gelin akşam için konuşalım
musayit olursak zaman açısından deneme yaparız
Tamam müsaitiz SONE-R le bu akşam buluşucak sanırım görkem gelirseniz deneriz.
bizde büyük ihtimal geliriz
soner abiye haber verirseniz o bize bilgi verir ona göre geliririz veya gelemeyiz
yaw iki cumadır sizde geliyonuz ömer..Si bizim ümitin araba daha önce görkemle denediler..Konu vti vs hgt den si a dönmüş :)
Hgt ciler kızmasın ama Hiç Gitmeyen Tosbağa derdik biz yıllar önce Hgt nin sesi konforu yeter ;)
Şefim elledik biraz gitmeyen taşıtı ;)
şef senın si ıda görseydık bea :D
Temiz VTI aranıyor :)
Soner abim güzel insan yurdum tuningcisi. :D Anlıyorum ben. Diorumki bak bizde bu arabayı yapmak için aldık. Çok hata yaptık olduk olmadık sistemler taktık üstüne araba daha güç alacağına geri saydı. Sonra 3-5 yerinde değişiklik yaptık şimdi gideride verileride eskiye göre daha ii. Bak sadece 4 defa egzost sistemi değiştirdik diorum. Ne yaptısak hep güçten kaybediordu araç. Yazılım desen aynı. Şimdi diğerlerine göre daha ii olanını bulduk. Zaten bizdeki amaç gitmeyen aracı gidiyor yapabilmek. Yoksa vti yürütmek artıık iş değil.
TaGo; emeklerinizde başarılar dilerim...
eski vti'lar kalmadımı izmir'de yaw ben aynı anda 4 tanesinin yürüyüp yola sığmadığı zamanları hatırlıyorum, videolar çekiyorduk:) buarada kaan arkadaşın aracı iyi gidiyor bence, filtre egzoz vti ile kafa kafaya gider tahminim.