kumho alacagına bari toyo proxex almanı oneririm yazık olmasın vereceğin paraya...
kumho alacagına bari toyo proxex almanı oneririm yazık olmasın vereceğin paraya...
kumho ecsta =125 tl (bayii 160 tl ye satıyor) dağıtım yeri bizim şirketin bitişiği yenibosna yanyolda o yuzden uygun fiyat verdiler toptan fiyatı.
diğer markalar ise 160 tan başlıyor mıchelın a kadar yani 280 liraya kadar çıkıyor.falken ,marangoni felan var denk fiyat ama onlar daha kötü gibi geliyor bana
barnak bassam olurmu ?
205/55/16 en son desen michelin primach hp alaman malı.. 760 ytl..
2 hafta olmadı bile takalı.. istersen gideriz.. arkadaşım
91 ef civicimde onlerde falken ziex 195/50/15 kullanıyorum arkalarda aynı olcude contınantellerim var aracım arakadan muhıs kayıyor fakat onlerde cok gusel yon verıyor bnce falken kesınlıkle kullanırım ozellıkle ziex gerek yanaklar gerek desen olarak gusel lastık tavsıye ederım kesınlıklede kumhodan gomlek ustundur.
Pahalı , yada hesaplı olması lastik seçiminde 2 cil faktörlerdir bence.Çünki öncelik güvenli olmasıdırBu yüzden kullanabileceğiniz 3 lastik seçeneği var :
1 ) Nokıan V
2 ) Yokohama S Drıve
3 ) Toyo Proxex T1 R
bunlar almakta zorlanacağınız lastikleri ise de güvenlik açısından diğer lastiklere göre en az ödün vereceğiniz marka olan Kumho yu tavsiye edebilirim size![]()
toyo proxex t1r hoşuma gitti.herkeste tavsiye ettiğine göre toyo alabilirim.
ilgilenen herkese teşekkürler
barnak bassam olurmu ?
Nokian'a (V serisi) bakmanızı öneririm...
bridgestone, lassa 1 yıl yol yardımı var.. her ne sebepten olursa olsun nerede kalırsan cekici gonderiyor..
kumhomu kullananların gorusunu aktarıyorum kumho kafasına gore lastık bazen ıslakta kaymaz kuruda kayar bazen hep kayar bazen cok gusel tutar kafasına gore takılır bn hala falkenı ısrarla onerıyorum alternatıf olarak toyo kullanmanızı tavsıye ederım yakın derecelerde lastıkler.
serhat 306 bir daha herhangi bir konuda tek mesajını silmem süresiz uzaklaştırılırsın.
körler sağırlar
hayırlısı olsun yapacak bisey yok iyi lastik icin elimizden geleni yaptık senin olculer enteresan![]()
beyler öğrenmek için soruyorum bizim yeni arabaya v desenli lastik takmayı düşünüyoruz v desen ıslakta gerçekten çokmu kötü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)