Serhat herkezle deniyorsun bizim çocuğa söyleyim içinden geçsin senin
Vallahi arabayı bile bilmiyorum 106 geçer nasıl diyeyim.
106 hertürlü alır ama ciğerliyse 106..106da ciğer yoksa istediğini yap o 106 istemediği taktirde yüyümezz..
arkadaslar 147 alfa ss öyle yabana atilacak araba degil.onlarin vites geçisleri filan mükemmel belirtmek isterim.kayip sifir denecek az.eski is yerimde çalisirken az kullanmadim onlardan.çok güzel giden alfalar arasindadir...
dedigine katilmamak elde degil.chipli timingli eksozlu flitreli 106 ile yürüyorum sonra baska bir 106 geçiliyorum.adamlara soruyorum arabada ne var stock ama aracim cigerli diyor?birgün basacagim turboyu arabaya sonra bende diyecegim arabada ciger var hatta kasaptan gidip ciger alip arabanin içine koyacagimki yalan söylememis olalim...
Fikrimce Cigerli demekKasap ustaların eline düşmemiş,timing adam gibi yapılmıs bakımları duzenlı tutulmus,marketten chip yaptırmamıs araç anlamına geliyor.)
eyw yasar kardeş saolasınn..ciğer kelimesini bende pek kullanmam aslında ama kullanacak başka bişey olmadıgından kısaca ciğer dedim..benim arabamda da sadece eksoz+filtre var chip timing yok ama cogu chipli timingli 106 ları gecıyorum..inanmayan varsa denenebilir..saygılar
nolduserhat abi denediniz mi
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
konuyu okuyunca bende merak ettim.. o kadar mesaja denenmiş olması gerek herhalde.. denediyseniz video ekleyin beyler![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
millet o kadar post yazdı bunun için denenir ay oldu ay hersey lafta chipsiz çöpsüz yerim chipliyi hava filitrem yeter bırakın gözünü seveyim atar yapın boş denicez edicez bu akşam yoldayız trafik vardı bunları yemiyor artık tt halkı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)