User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 1.6 Clio Sport mu 106 GTi mı ?

aoc
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl geçecek çok merak ediyorum clio nun geçmesi için gti bağlamaları lazım :>
    Abi ben anlamıyorum bu arkadaşı. Birde Alfa Romeo SS polemikleri var o da bir ayrı konuydu. Şimdi sıra buna geldi..
    Bak kardeşim duygusallık yapmana gerek yok. Açıklamamı yukarıda yaptım sana. Drag ile araba ölçemezsin hele içine adam almak gibi bir saçmalıkla hiç ölçemezsin. Drag aktarmaya bakar lastiklere bakar v.s.. Şimdi demek istediğimi anlıyorsundur umarım.. Anlamıyorsan getir aracını İstanbul'a Yaşar Abimin 106 ile deneyelim olur mu ?

TYFF
    Misafir
    clio sport'un , s16 geçmesi için clio'da RS gaz kelebeği , ss headers , kat. iptali , komple egzos ve iyi bir cai olması gerekir en aşşağı ....
    gti'da filtre , egzos olması yetiyor zaten

ysnyldz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clıo sportla benim araçla denemelerimde bile alıyorumki...... GTI hertürlü alır zayıf bile kalır
    YARZUMSİN
    YSNVTEC BEYKOZTEAM

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı aoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben anlamıyorum bu arkadaşı. Birde Alfa Romeo SS polemikleri var o da bir ayrı konuydu. Şimdi sıra buna geldi..
    Bak kardeşim duygusallık yapmana gerek yok. Açıklamamı yukarıda yaptım sana. Drag ile araba ölçemezsin hele içine adam almak gibi bir saçmalıkla hiç ölçemezsin. Drag aktarmaya bakar lastiklere bakar v.s.. Şimdi demek istediğimi anlıyorsundur umarım.. Anlamıyorsan getir aracını İstanbul'a Yaşar Abimin 106 ile deneyelim olur mu ?
    sen beni başından beri anlamıyorsun galba ? ben 106 gti ın giderine laf etmiyorum benim ilk yorumumu okursan zaten geçer dedim. Sen kalkıp konuya en ölüsü bile geçer falan yazmışsın bu iki araç arasında dağlar var gibi bende ona ithafen dedimki sen ölü 106 gti görmemişsin bende biliyorum çok kişiyle drag olmayacağını hayatım drag roll le geçiyor benim merak etme. Ben teke tek de denedim o araçla geçiyor ama 1-2 boy bile zor geçiyor teketek. Ama ne yazıkki ölüde olsa o bir 106 gti. bende bu yüzden denedim gördüm ölü gti clio sportu zor geçer diyorum ok !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölü gti geçer clio halil sıkıntı yok bize dirisi lazım

Bu arada ben roll drag yapmıyorum tövbeliyim bilgin olsun, benim erkek çocuğu hazırladım o gider organizasyon olursa

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %106 geçer

32FT430
    Misafir
    Alıntı ysnyldz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clıo sportla benim araçla denemelerimde bile alıyorumki...... GTI hertürlü alır zayıf bile kalır
    stock vtec2 lere kalkışta boy boy farkını koyuyor arkadaşım oynanıktan bahsetmiyoruz.deneme yapıcak clio sport ve 106 gti'da sadece filtre var başka birşey yok.konuyu saptırmadan yorumlar yaparsak çok memnun kalacağım

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Arkadaşım'' diye hitap ettiğin kişi senden kaç yaş büyük farkında mısın ?
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar çok gereksiz olmuş karşılaştırma sport nereye gti nereye açmış olmak için konu açmayalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)