Şanzumanın hatrına gc8 geçer diyorum ancak 280'e kadar sorsaydınız m6 derdim.
1700kg'ye aldanmayın M6, gallardo ve f430 ayıklayan bir araçtır![]()
yanında f430 yok ben varım diyorsun...
İnsanın kendine güvenmesi güzel birşey.Aracın 250'ye kadar yüksek ihtimalle geçecektir zaten.Üzerinde hatrı sayılır bir emek var gerçekten![]()
koydugun dyno kagıdında wheel power yazıyor ama okuyamadım bulanık cıkmıs.sonuca gelıcek olursak bende 200+ hızlara kadar senın onde olucagını dusunuyorum.sonrasında egerkı yeterlı farkı acabılırsen 250dede onde olabılırsın hatta olursunama m6 artık gelmeye baslamıs olur sanırım
cunkı o hızlarda artık m6 agırlıgını atmıs,aerosunu ve gucunu konusturmaya baslamıs olucaktır.yınede tekrarlıyorum 250ye kadar onde olursun bence.bu arada bırde benden masAllah aracına, cok emek var ve cıddı guclu
kazasız belasız.
Ya pardon iş güç yoğunluk vs derken dediğini anlamamısım.Dyno kağıdı yanım da değil bakar tekerlek gücünü söylerim..
İyi yorumların için de teşekkürler
280"e kadar deneme yaptık stok M6"yla çok büyük farkla geçtim.Şimdi M6 sahibi arkadaşım chip ve komple egzos yaptıracak ondan sonra bir daha deneme yapacağız arada ki farkı görmek için.Onun isteği üzerine iki videoyu da aynı anda koyacağım
tebrik ederim abi. keşke yayınlasan izlesek yaw
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
M6 sahibi hala gelmedi herhalde denemeye?
Experience is what you get when you don't get what you want.
bide abi rica etsem sonraki denemede hem 2.vites senın hemde 100+km bmw nın iyi oldugu devirde basın farkı net görelim.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)