Az once telefonda anlastigim bir 350z denemeye gittim..Kullandim, oldukca hosuma gitti..Arti olarak navigasyon,bose ve cabrio...Su an icin parada da anlastik( 13k ) ancak hala aklimda direksiyonun neden agir oldugu var? Herhangibir aksilik cikmazsa birkac gune kalmaz aliyorum..
http://baltimore.craigslist.org/cto/1326568190.html
her 2 aracıda tanıyan olaraktan söylüyorum(güncel tt); 350z daha fazla ilgi çeken az bulunan bir araç test edildi onaylandıtt nin tek güzel yönü şanzumanı... her iki aracta trafikte rahatsız ediliyor apaçiler tarafından... z'nin gidişi fena sayılmaz ama esas amacı drift desem yeridir, difransiyeli cok başarılı torkuda gayet tatmin edici ve bu durumda kıçı başı rahat durmuyor cok eglenceli bir makina. ama ben yarışcam otobanda önüme gelenle rolling molling tarzı işler yapıcam diyorsan turbolamaya bak derim z'yi ama bence gerek yok yada şöyle söyleyim ben uğraşmak istemem sadece servise gider yağ su değiştiririm arada sıradada jant
z ile trafiği tehlikeye sokucak şekilde makas atarsan ufo gibi dönmeye başlarsın...
kronik sorunlar: ttde sorun yok gibidaha fazla km yapan birine sor yada. 350zde cam motoru bozuluyor 680tl türkiyede, bide sol aynadan bazen rüzgar sesi geliyor ki bundan bayaaa bi yabancı kullanıcılar bahsetmiş... ben z ve tt'yi haftasonu aracı olarak düşünüyorum her ikiside güzel makinalar ama alternatif diyorsan cayman s düşünmelisin eger bütçen el veriyorsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)