User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: 2009 Civic vs 106 Gti

d16v1
    Misafir
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzgün konu açarsan neden millet seninle dalga geçsin ..
    arkadaşım uyarın ozaman bu konu yanlış deyin yorumda yazmayın niye alay geçiyosunuz 20 yaşındayım diye niye küçük görüyosunuz sonuçta bende çocuk değilim,sizinde yaptığınız ayıptır böyle olmaz.106 gti ı seviyordum 106 danda soğuttunuz beni

d16v1
    Misafir
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes sen şakamısın yaw

anladık merak edıomussunda merak eden adam bilmeyen adamdır konuyu acar yazılanları okur ona göre yorum yapar..madem bilmiyosun ne diye 106 yı peynir tenekesi yapıp civicle yarıstırıyosun sonrada bilmeden civic gecer diyosun?

gercekten cok merak ettim hayatında hic 106 ya bindinmi?
    böyle yorumlar gelirse 106 da peynir tenekesi olur tabi ben tartışma konusu açtım tartışalım diye açtım ama millet direk alay ediyor olur mu böyle yaw.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16v1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bakın arkadaşlar ben insan gibi konu açıyorum.Adam akıllı topu topu 2 konu açtım.Ve istediğim cevapları alamadım herkes bir ayrı telden alay geçiyor milllet geliyor konumda gırgır yapıyor resmen buda benim zoruma gidiyor ve bende o yüzden sizle alay geçtiğimi söyledim insanlıkla konu açmaya çalışıyorum cevaplara bak böle cevaplara nasıl olgunlukla cevap vermemi bekliyorsunuz..
    Koskoca site, nerdeyse Turkiye'deki en buyuk bilgi kaynagi burası.

Karsılastırmalara ac bak ne var ne yok. Goz var nizam var. O araba onu nasıl gecsın.

Demissin aerodynamic; bir sen mi haberdarsın o konudan? Olmaz demisız daha neyını ıdda edıorsun?

Biz bilmioruz hıc surtunme katsayıları akıskanlar mekanıgı sen hala kulaktan dolma yok arkadsım bunu dedı amcam bunu dedı dıe uzatıorsun
    KA Style

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 danda soğuttunuz beni

bu lafına çok sevindim işte

d16v1
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koskoca site, nerdeyse Turkiye'deki en buyuk bilgi kaynagi burası.

Karsılastırmalara ac bak ne var ne yok. Goz var nizam var. O araba onu nasıl gecsın.

Demissin aerodynamic; bir sen mi haberdarsın o konudan? Olmaz demisız daha neyını ıdda edıorsun?

Biz bilmioruz hıc surtunme katsayıları akıskanlar mekanıgı sen hala kulaktan dolma yok arkadsım bunu dedı amcam bunu dedı dıe uzatıorsun
    bir arkadaşa söyledim onu.Arabada yay olmazsa ne olur ki havalanır mı araba diye yorum yapmış onun cevabıydı Aerodynamic olayı kimseye bilmişlik yaptığım yok benim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16v1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım uyarın ozaman bu konu yanlış deyin yorumda yazmayın niye alay geçiyosunuz 20 yaşındayım diye niye küçük görüyosunuz sonuçta bende çocuk değilim,sizinde yaptığınız ayıptır böyle olmaz.

Senı kucuk goren yok sen kendını kucuk dusuruorsun. Bu sıtede senden kucuk ama daha bılgılı ınsanlar mevcut oncelıkle konusmasını ve saygıyı ogrenmelısın.

Bu site senın ıcın daha cok fazla. Sen biraz pişte oyle gel.
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)