benim bildi sahin 120 densonra tekliyo doganla 180 yapmılımvar reno 9 kulanmak nasıp almadı 11le ilk arabam doganla cok denedim pesine gelmi 4den sonra dogan alyo basını gidiyo
benim bildi sahin 120 densonra tekliyo doganla 180 yapmılımvar reno 9 kulanmak nasıp almadı 11le ilk arabam doganla cok denedim pesine gelmi 4den sonra dogan alyo basını gidiyo
99 şahin var bende hadımköy muayene istasyonundan Mahmutbey gişelere giden yolda 170 rahatlıkla gördük lpgde Ama bu arabalarla çok sürat yapmak iş değil bilesin... sen alıcağın arabayı baz al her araba bir değildir tekleyeni teklemeyeni değişir ve bu kadar doğan diyorsanda hiç uraşma al doğanını oda kötü değildir
İmlanıda ısrarla düzeltmemen entersan...![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bence doğan SLX,tartışmasız..Ah ah senelerce kullandım
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
sanaben........ diyorum
yok ben vaz geçdim opelimin motorunu gelistiyecem hem daha fardalı olacanı dusunuyorum
Bence sen hepsinden vazgeç opeli de sat bisiklet al , inan bana hayata bakış açın değişecek...
sana ben alırım bisiklet
N'olur al...
Turbo Doğan SLX diyorum.
Bide diferansiyel kaynattın mı düz gitmez.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
34 FC 0079 kardesım,egerkı buraya yazı yazarken kullandıgın kelımelerı dogru yazarsan ve bırazda mantıklı yazarsan kımse sana takılmaz + ne bılıyorlarsa ıyısıyle kotusuyle paylasırlar senınle.bıraz daha dıkkatlı yaz kelımelerı lutfen.hosgeldın foruma.
bence de doğan slx al. her ne kadar renolar daha sağlam sorunsuzda olsa renoların koltukları sandalye gibidir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)