05 sonrası cooperda zaten manuel bulmak çok zor öncesine de bakabilirsin tabii seçim senin
Tango-1 never dies.
satılık ilanı olmadan öncede konusu vardı fotograflarda cok güzel cok şık temiz ama bi tane daha var temizi kırmızı renkte![]()
showroomdan çıkmamış demiştim, onun gibi bişi çıktı buda, harbiden güzelmiş.. alırsın inşallah..
takas için ilandaki numaradan araç sahibiyle direkt kontak kurabilirsin, bir ara clk'da düşünmüştü.. şuan ne der bilemem.
konunun özüne dönersek eğer, rc'ye nazaran rs daha baskın duruyor benim mantığımca...![]()
bnmde tercihim RS olrdu TRde gerekli saygıyı goremedigi kanısındayım stock stock keyifle bnecign bi araba,cok buyuk araba sevmem ama rc ve rcnin klansmanındaki bence fazla kucuk bna RS ve sınıfı daha cok hitap edio sahsen ama hayırlısı olsun en onmlisi.
rs ile ilgili olarak bende çok gidip geliyorum ya vti sonrasında ep3 mü yoksa megane rsmi diye. Rslerin servis durumu nedir ? Parça fiyatları falan ?
KOnuya gelirsek iki aracada bindim kullandım performans olarak stockta iki araç arasındaki fark çok büyük gerçekten
rs var arkadasta gecen rc ile denk gelmisler bilmiyorum rc ne idi ne kadar bastı ama arada fark var deniyor zaten olması lazım 50 beygir fark var yakın kg da araclar .
izmirde bir rs var dusunurdum rs alacak olsaydım ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)