vtec2 'nin ağırlığı nedir?
Printable View
vtec2 'nin ağırlığı nedir?
okan yavrum dokturmusunn yıne :)
bulunduğum yerde güzel yürüyen vtec2 ies var.stock tamamiyle.hemen hemen hepsiyle deneme imkanım oldu.hepsini geçtim.drag ve rollde.clio ile denemicektim ama çok sevdiğim bir dostum kardeşim olduğu için kıramadım.arabasıda çok ciğerli gidiyor.en sağlam clio sportlardan diyebilirim antalyadaki.vtec2 ies falan tozunu alır geçer ;)
sinsi olanlara karşı zaafım var nabbiiim :D:D
Bilemem aslında birde değil bikaç kişi varda nese..
ies megane II sedan 1.6 denemesi olacak az bi zaman sonra ozaman az çok kesinleşir clionun nabacağı
niye affetmez denediniz mi ki biliyosunuz varsayımlarla konuşuyorsunuz. biz denedik biliyoruz işte :) affeti işte :) stock a stock 1070 kg lığı geçiyo vtec2 950 likle denemedik hiç ama 950 lik 1070 likten kat kat daha iyi gidiyor ki vtec2 yide stock a stock geçer bence ama 1070 liğin şansı yok malesef denedik gördük sizde bi deneyin bence :)
ben videoları koydum clio vtec2 yi stockta geçer diyen arkadaşlar koysun videoları görelim :) ben specleride yazdım ordan bişeyler çıkartırsınız artık :)
ben başka araçla her ikisiylede denedim. Clio beni geçmişti. Vtec2 geçemedi.. Bende Megane II Hb vardı
antalyada vtec2 sine güvenen varsa hemen kaldıralım
ilandaki clioya bir dikiz atın :D :D
http://www.sahibinden.com/1_6_16v_ma...XQQdisplayitem
şimdi burda vtec2'ler ies'leri geçiyor mu? kaça kadar basıyorsunuz?hangi vites sürat kaçta başlayıp kaçta itiriyorsunuz??
daha önce clio ile denemedim pek bi iddiam yok o konu da ama vtec 2 ies'i geçemez bana kalırsa ki izmirden arkadaşlar video da eklemişlerdi!!!