adam prof,filtre egsoz 300nm tork almıs nerde satılıo bu kit bizde alalım hemen:D:D:D
Printable View
adam prof,filtre egsoz 300nm tork almıs nerde satılıo bu kit bizde alalım hemen:D:D:D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/34712-civic_1_6_ies_vs_civic_vtec_ii_ankara.html ;)
ies sahibini tebrik etmişisiniz :) ben yanlış biliyorum siz doğru biliyorsanız burak arkadaşımızada doğruyu söyleseydiniz ^^
ıspartalı bilmeden yazıyor işte... eşit modlarla Vtec2 daha hızlı iES ten..
Arkadaşlar clio ile deneme şansım olmadı ama honda servisinin kaporta bölümünün işletmesini taşeron şeklinde babam yapıyor. honda ve hondacılarla akraba gibi olduğumuzdan 2 lt accord, ies, vtecII, yeni kasa civic ve 1.8 yeni kasa civic otomatik o kadar çok kendi aralarında denedikki sayısını ve kombinasyonlarını bile karıştırır oldum artık. ies ile ilk adam akıllı denememizde (aramızda yeni kasa da vardı) hem stock hallerde hem cai headers boru eksoz ile ies benim vtec 2 yi 3. viteste yakaladı. 200 e kadar bastık. 200 deyken stock halde yarım boy, modlu hallerde 1,5 boy önde bitirdi. bir başka ies ile aynı denemede kafa kafaya kaldık. (bu arada rolle 2. viteste 60 da başlıyorduk) diğer tüm denemelerimizde, sayısını hatırlamadığım kadar çok ies yi rahat rahat geçtim. hepsinde de 200 e kadar bastık. şehir içinde tanımadığım, bana kafa tutan kaç tane ies yediğimi de hatırlamıyorum. yukarda yazdığım denemlerdeki ies ler ünlü araçlardı ciğerleriyle. yani normal şartlarda kimse kusura bakmasın ama benim edindiğim sonuç= ies<vtec 2 (her viteste :D )
konu amacından saptı ıes vtec 2 ye dondu.baslıgı okuyalım lutfen...
Herzaman Honda.. ;)
konuya şöyle en hızlısından dönüş yaparsak stockta clio sport şaka yapar hondalara ^^
bugun (pazar) ıes ve vtec 2 lerle deneyecegım bakalım ne olcak :D
gecersin kardesim bence :) ama ies belki saka yapabilir ies lerde sürpriz daha cok olabiliyor vtec2 ye göre