Bence değer :icon_tup:
Printable View
Benim kullanma sansım oldu inanılmaz güzel bi araba donanım yol tutus tatminkarlıgı az yakıt vs vs diyebilirim RS elbette..
allahım bir RS alırsam beni affet :D :D :D
+ olarakta şasesi çok sağlam buna şahit oldum
Ucuza alıp sarfiyatından dolayı yürütememeye mi :p
Şaka bir yana değmesine tabii ki de değer ancak o arabayı alınca rahat durmayacak. Rollere gidecek, arabasını deneyecek, otobanda basacak. Yani benzinin 3.5 liraya dayandığı bu günlerde eğer ekonomik olarak orta halli birisi iseniz bence hiçbirşeye değmez. Gerçekten yazık günah.
Benim bile RS lerin yakışı çok az derken her ay ortalama 1000 lira benzin masrafım oluyordu. Bazen daha bile fazla. Çünkü bu arabalar spor araba. Sesi ile yürürü ile herşeyi ile yolda adamı provoke ediyor. Sürekli olmasa da önünü boş bulduğun her fırsatı değerlendirmek için can atıyorsun :)
http://www.youtube.com/watch?v=FJH0JH3ZaKk
belki yararlı olur tanıtıyor 2 aracıda..
Clio ile megane ı ben kafamda su sekilde karsılastırıyorum eger cidden acelen varsa altında clio varsa seni bir megane yakalayamaz zira senin girdigin yere giremez :D
diger turlu 225 beygir araba 300 kusur torku var uzun acık yolda o yada bu sekilde yakalar gecer kaç kaç nereye kadar :D
Bu arada yakıttan sen bahsetme bari denizde kaçlık motor ile saatte kaç lt tuketiyorsundur iyi kotuu tahmin ediyorum:)
Bu arada deniz motorumuzda Honda marine 4 stroke 20 beygir :D:D
Aman seko deniz muhabbetini kapat yoksa beni dövecekler :D
Yok deniz meniz biz karacıyız :D
ep3 yakalama derdinde değilsen clio al çok albenisi olan bir araç değil ama piyasası ve ortamı var roll de kovalıyorsan tadından yenmez ama sadece rc ile bayağa uğraşman gerekir ibo egzantiriğe kadar girdi gene rs geçemedi pejocuyuz pampa dersen oda sana kalmış ama ep3 kovalayacaksan czt al önü açık araba
3 senelik hortingen.
RS'e iki adet kaliteli spor koltuk koyduğumuzu varsayarsak, RS diyorum :)
ep3 kovalama derdindeyse, clio 3 rs alır kendini kovalatır :)
3 yıllık konuyu bulupta tavsiyede bulunmakta güzel bi başarı :)
206 rc ile clio rs güç olarak birbirlerine yakın olsalarda yol tutuş ve fren olarak sanırım rs daha üstün.
ayrıca benzin konusuna da imrenmedim değil... 3,5 lira ne güzel rakamdır öyle :)
konuları hortlatmayın bırakın onlar huzurlu dursun yerlerinde sızlamasın bi yerleri
ss okan burayı bile karıştırmış aluminyum donanımdan girmiş donanımdan çıkmış :D şükür yok artık güle güle okaaan:D