arabam astra G HB.
arabam astra G HB.
Arkadaşlar önemli olan ürün kadar uygulamayı yapan kişidir.Türkiyede oto kuaförcü sıkıntısı yasanmaktadır.Sonax kadar piyasada meguiars uygulama merkezi olsa meguiarsın sonuda sonax gibi olur.
Çok doğru bi yaklaşım
Kalifiye eleman sıkıntısı zaten var üstüne bide 132132132 tane Sonax açılınca kalitesi kötüleşti.
Ben arabamı yıkamacıya vs hiç götürmezdim hep kendim yıkardım, Meguiars ile tanışana kadarBen hiç bişey söylemeden 102mm egsozu içini temizledikleri gün eevt işte bu demiştim
I love Bakırköy uygulama merkezi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
onceki haftalarda uzerine japon dokulen tayyari gordukden sonra cumartesi gunu bende gittim ustun oto meg'e. kimse ilgilenmedi ne biri buyrun dedi ne biri niye geldiniz dedi nede kimse bisii sordu. girdim bakindim bakindim bakindim tam cikarken biri yanasti neye baktiniz dedi. meg varmis burada fiyat alicaktim dedim. tik ses yok sonrasinda... verdim veristirdim koydum koyusturdum dondum ciktim gittim.
teşekkürler kendi namıma konuşmuş gibi olmayayımdasizlerinde tanıdığı e21 turbo mustafa kardeşimin beynini yedim zaten yıkama var 1 aya kadar olacak inşallah.
Biri Kavuklar plazada Opel Chevrolet Citroen ve Nissanın yan yana olduğu Ankara asfaltındaki yerlerinde yani. Oranın İşçiliği hakkında bi fikrim yok ama malzeme aldıkları yeri biliyorum devamlı alınıyormuş orası için. Bir diğer yerde kendi arabama yaptırdığım yer. Forum Bornova ve 2. sanayiye giden yolda 2. sanayi tarafında Kimyacılar sitesi var. Orada İZCar diye biryerin içerisinde ayrı bir bölüm olarak var. Bunun gibi bi kaç tane daha yerleri var ama diğerleri nerede bilmiyorum. Sahibinin ismi Deniz. Telefon numarasını PM ile gönderiyorum. Çok iyi ilgileniyorlar uygulamadan sonra arayıp sormuştu memnun kaldınmı? Bi sıkıntın olursa getir hallederiz falan diye. Yaptıkları referans araçlarda baya güzel.
meguıars a dılım donmuyor o yuzden sonax...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)