kararını vermısın gerci ama aklın karısırsa gene,bence karısmasın o fiyata alabilinecek en guzel ve en hızlı(sıfır olarak soluorum)otomobil.Simdiden hayırlı olsun kazasız belasız surusler.
Printable View
kararını vermısın gerci ama aklın karısırsa gene,bence karısmasın o fiyata alabilinecek en guzel ve en hızlı(sıfır olarak soluorum)otomobil.Simdiden hayırlı olsun kazasız belasız surusler.
mert ne olursa olsun RC den şaşma :D
RC geçer, Chiplenmiş 1.4 Leon u...
Ama şu konuyu "207 RC vs Golf TSi 170" diye açsaydınız, daha mı güzel olurdu?
Rc al derim kardesim içi felan çok güzel :)
Makas olaylarına sıcak bakmıyorum.Başkalarının ve kendimin hayatını tehlikeye atarak yarışmak bana ters geliyor.Öyle yapanları da tasvip etmiyorum zaten...
Efe onur Antalya ya giri tayyar gelmiş diyor kimin o ( o7 CAn değil ) Doktor da değil...
gri var siyah var :) typer 4-5 oldu galiba :D
yakında tanısırız abi
Yanı makas tehlıkelı evt de ne bılıyım zevkıde baska bı kere ben makas atarken arkamdan 07bpb07 rc le mans geldı arkamda takıp ettı neyse yol bosaldı ve duzlukte bana bır fark attı sormayın:D ısıkta konustuk bıraz ıı suruosun ama ben senle kapısmıodum bı yere yetısmem gerek acelem var dedı:D. Bende dıger rc cılerde onun gıbıdır yanı herkes toplu arkdastır dıye makas yazmıstım:)
rc kararı müthiş.. kısa sürede elinden çıkarmayı düşünmüyorsan (çok şıpsevdi değilsen)sıfır olması mantık dahilinde oluyor.. şimdiden hayırlı olsun..
bende istiyorum :(
Tşk. Maddi olarak aşırı mecbur kalmadıkça satmam yani binmek için alıyorum satacamı düşünerek değil bu yüzden sıfır düşünüyorum. İnş. kısa sürede sana da nasip olur...
Merak eden arkadaşlar için söylüyorum bu gün antalya/havalanı yolu üzerindeki peugeotla görüştüm 2010 model rc anahtar teslim 41.500tl'ymiş. Ama ellerinde yokmuş ve özel siparişle geliyormuş, özel siparişte en az 3 ay bekleme süresi var dediler. Beklemek sorun değil zaten 1-2 aya alma imkanım vardı. Ama 3 ay sonra ötv rakamları değişecektir ve 2-3 bin tl daha yüksek olur dediler. Yani anlıcanız plaka masrafları, kaskosu falan filam yaklaşık olarak araç 45.000'tl ye kapımda olcacak...
kardeşim 2 el temiz bişey bak aradaki para cebinde kalsın
bir dost.... :D
Şuan 41,500se ötv %40a cıktıgında dediğin gibi 42,500 olur beklediğinde cabası . Piyasada bir sürü daha 10bini geçmemiş 2009 model 207 rc var , üni mevsimi acılıyor , yeni aracınla acarsın sezonu =)
Valla bana kalsa aslında 2. el temiz le mans alırım ama öğrenciyim dolayısı ile valideye düşüyo işimiz:D asla ikinci el araç almaz bi 1999 model 140 bınde vti alalım dedım 2 hafta boyunca neler neler dedı bı bılsen arabadan anlamıo ama her 2. elı(1000-2000km de bıle olsa) sorunlu olarak dusunuyor. O yuzden ıkıncı el alalım demeye korkuyorum:D Ahh bı tanısan benım valıdeyı ıkıncı el fıkrının onunden gecmezsın:D
sonra aradaki 10 bin TL yi çok ararsın modifiye yaparken :D gerçi o farkı valide sana cash olarak vermeycek ya o da ayrı mevzu :p
Valla elimde olsa sırf le mans olması için gene 2. el alırım kaç gundur 2sa bu mevzuyu anlatmaya üşendiğimden:D 0 alcam dıodum ama mecburum:D
bence valide sultana herşeyden bahset lemanstan bahset modifiye sonrası olacklardan bahset rollinglerden felan anlayışla karşılayacaktır eminim :D
Hiç zannetmıyorum antalya kucuk yer su ankı arabayla bı kaç kez benı kapışırken goren olmus tanıdıklardan sanıyede aradı napıyon sen gebercek yer mı arıon dıye:D. 2.el de ıkna etmenın yolu ımkansız hata eksilerde:D
Msn var mı senın 2 gundur bayaa yardımcı oldun bi kaç sorcam sey daha var da
estağfurullah kardeşim ne demek ;) RC konusunda ise diğer arkadaşlar daha bilgili onun dışında ne soracasan sor :D
Böyle valideye can kurban seni düşünüyor işte ne güzel . :D Ama geçikme olacagını , fiyatın artıcagını ve onun fazla para ödememesini düşündüğünü söyle sorun kalmaz kanımca :D Ya da sen ücreti al araclar zaten 0 gibi 0 aldım dersin , gelirken yaptım bin kmyi dersin :D:D
Valla hiç zannetmiyorum ikna olmaz:D. Dediğn gibi yaparsamda farkettiği an başıma gelebilecekleri düşünmek bile istemiyorum...:d
Ahah anlamaz bea 2009yız araçta 2009 > 0 :D 2010 muhabbetini acmadıysan çakmaz sanırım . :D
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
Henüz 2800 kmdeymiş , hem de le mans . :cool:
bi kere yenı leonun ıc dızaynı falan berbat ama rc ye gorede tabı daha saglam ama ıstedıgın kadar chıp falan yap rc den aldıgın zevkı alamssın cunku 4 kapı yanı
2. el rc annesi kesinlikle almaz 2.el araca karşı sıfırda lemans yok mecbur normal rc alıcak :S