yeni ibiza cupra 1.4 tsi çift turboyu da düşünebilirsin kardeş
pm atiyorum
benzin koyup ortalamayi sifirliyorum hemen deneme yapiyoruz denemelerden sonra 13 oluyor ortalama..
sehir ici sakin ortalamam 7.5, biraz basarsam 8.5 falan.. 207 GT, filtre-egzoz
basarsan 11'den fazla bir ortalama tutar yine de..
Bakalım en dogrusu oldu bence bıraz cabuk oldu ama zaten aklıma rc yatmıstı 1-2 puruz vardı onlarda kalkmıs oldu yakıtı da cok degılmıs hıc sorun kalmadı gerısı artık benlık almak kalıyo![]()
Leon'a iyi bi yazılım,kaliteli bi kutu içi hava filtresi,orta susturucu iptali ve iyi bi son susturucu ile güzel yürür.Tahminimce bu dediklerimle 1.4 tsı bi leon +-175 hp civarlarını bulabilir ve masum ama biraz can yakan bi araç haline dönüşebilir.Konforu kalitesi tüketimide yanına kar kalabilir.Seçim senin dostum.Herşeyden önce hayırlı olsun ve Allah kaza bela vermesin.![]()
şu an eski setupa geri dönük vaziyette takılıyorum.. bakalım kredi bitsin orjinale çevirip vereyim diyorum yav. cupralardan ibiza leon vs. de fena değil yada bi mini r56 jcw fln..
bizimkinin compressor housing ini traşlayıp k04 fanı takılıyor da ne bilim yapsak mı acaba.. lag artar mı ki nası olacak acep..
sensörler işte basıncı 1.2 bar dan yukarı yapmazsak cut gelmiyor..
bende şu an 1.17 civarı sınırdayım![]()
dostum bugün ortalamam 8.4dü en az 10kere roll yaptık 2-3-4 vites ortalama 10.0 lt oldu.
supercharge yok bence çok zor o beygirler dostum
evet gt28rs kiti 2000dolar yurt dışı fiyatıydı.map sensörü yok rclerde sorun çıkacağını zannetmiyorum. mcs r56larda var o sıkıntı biraz
160hplik leon 1.8 galiba,egsozla 220 olmaz.125likler bence sıkıntı. golf 140lık olsa en azından supercharge var. serviste 500liraya yazılımla 170hp oluyor
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
haydaaa yazdığımı okusanıza yawsadece egsozla tabi olmaz
golfun 1.4 160 bg TSI si +remap+egsoz=220
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)