Aracın genel kullanımına uygun şekilde de seçebilirsin , 2 kişiyseniz sorun yok ama sport araclarda 2 üstü kişilerde cok sinir edici oluyo , kalk koltugu çek binsinler falan filan
Mesajını yeni gördüm kararını vermişsin , hayırlı olsun =)
Aracın genel kullanımına uygun şekilde de seçebilirsin , 2 kişiyseniz sorun yok ama sport araclarda 2 üstü kişilerde cok sinir edici oluyo , kalk koltugu çek binsinler falan filan
Mesajını yeni gördüm kararını vermişsin , hayırlı olsun =)
rc şuan stokta olmadığı için o fiyat yoksa araba gelince indirime giderler kimsenin 43 e rc alcağını sanmıorum çünkü
son arabanın satıldığı fiyat 37900 dü sanırım
yakında ÖTV indirimi tamamen kalkacak ve bildiğiniz gibi RC ler makyajlandı 45-50 bin arası fiyata sipariş verilir daha aşağısına zor artık....
leonun 220hp olması imkansız, tamam 125hp vw motoru var ama en önemlisi supercharge yok. yazılımla falan 160hp alsa bile rc ye rakip olması yine imkansız. diyelim 200hp yaptınız bence yine geçemez. leon çok ağır ve rc kısa şanzıman bunları unutmayalım. geçen hafta arkadaşıma 39liraya leon aldık. ben zaten rc kullanıcısıyım. özellikle leonda esp yoktu, bu ciddi kayıp. rc yol tutuşu gerçekten çok iyi, time triallerde güzel sonuçlar aldı. rc tavsiye ederim. ama makyajlı rc stop jant ön tamponu sevmedim maalesef![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)