golf iyidir,ama başka bi seçenek olarak 308 i de öneririm bu sınıfta
Printable View
golf iyidir,ama başka bi seçenek olarak 308 i de öneririm bu sınıfta
yeni auris güzelmiş ama arka plakalık çıtası çok uzatmışlar o ne öyle ya?
hyundai i30 öneririm bende.:icon_tup:
Bende Auris Derim ;)
toyota nın resmi tr sitesinde var incele kanka bi ara :)
ben 45 bin tl civarına kompakt dizel alıcaksam kesinlikle megane diyenlerdenim, kuzenler 2 ledi bide 5 kapı eklendi dizel hb megane3. gayet memnunlar zaten hiç sıkıntı olmadı coupe miz 20 bin km civarı olmuş hatta :)
Bende uygun bir fiyata aldım Megane 3 coupe dizel, sanırım aldığım fiyata daha donanımlı sıfır C segmenti dizel bir araç alınamazdı. Yalnız ben şanssızlardanım arka dingil değişecek (geri çağırma yapılacak tüm meganelarda arka dingilden ses geliyor karoser oynadığında) + volan değişecek ufak tefek sıkıntıları var ne yazık ki.
Auris'in fiyatı ne kadar bilmiyorum ama, makyajı beğendim ben. Eğer 1.4 değilde 1.6 olsaydı tercih edebilirdim.
EDIT: Dipnot, lewo_rolla özel bir sorum olacaktı edirneli misin? :)
şansına biraz Dou açıkçası sorunlar bizimkilerde uygun fiyatlı alıyolar çünkü direk kendileri (damadımız yani) bayiler izmir'de :)
Auris D4D 43 bin ile 48 bin aralığında değişen etiketlerde şuan makyajlı versiyonda.
Edirne'de okuyorum, Alanya'da yaşıyorum, İst'a sık sık geliyorum ortalama ayda 2 kez haftasonları :)
coupe olcaksa megane yoksa auris derim..
golf derim ;) diğerleri pek kaliteli gelmedi gözüme almanın yanında
308 auto 6r derim kesinlikle verdiğin şeyler içinde en sorunsuz diyebileceğim modeldir..
Benim oyum hala Golften yana, Ibiza 1.6 TDI da tercih edilebilir. Benim gözümde Megane hariç bahsi geçen diğer arabaların Golf ile kıyaslanması yanlış, Ibiza bence onların dengi. Doğal olarakta herkese aşırı pahalı geliyor.
ibiza onların bir alt kategorisi bence. leon ile aynı grupta olabilirler bana göre.