golf iyidir,ama başka bi seçenek olarak 308 i de öneririm bu sınıfta
golf iyidir,ama başka bi seçenek olarak 308 i de öneririm bu sınıfta
yeni auris güzelmiş ama arka plakalık çıtası çok uzatmışlar o ne öyle ya?
hyundai i30 öneririm bende.![]()
toyota nın resmi tr sitesinde var incele kanka bi ara
ben 45 bin tl civarına kompakt dizel alıcaksam kesinlikle megane diyenlerdenim, kuzenler 2 ledi bide 5 kapı eklendi dizel hb megane3. gayet memnunlar zaten hiç sıkıntı olmadı coupe miz 20 bin km civarı olmuş hatta![]()
Bende uygun bir fiyata aldım Megane 3 coupe dizel, sanırım aldığım fiyata daha donanımlı sıfır C segmenti dizel bir araç alınamazdı. Yalnız ben şanssızlardanım arka dingil değişecek (geri çağırma yapılacak tüm meganelarda arka dingilden ses geliyor karoser oynadığında) + volan değişecek ufak tefek sıkıntıları var ne yazık ki.
Auris'in fiyatı ne kadar bilmiyorum ama, makyajı beğendim ben. Eğer 1.4 değilde 1.6 olsaydı tercih edebilirdim.
EDIT: Dipnot, lewo_rolla özel bir sorum olacaktı edirneli misin?![]()
şansına biraz Dou açıkçası sorunlar bizimkilerde uygun fiyatlı alıyolar çünkü direk kendileri (damadımız yani) bayiler izmir'de![]()
Auris D4D 43 bin ile 48 bin aralığında değişen etiketlerde şuan makyajlı versiyonda.
Edirne'de okuyorum, Alanya'da yaşıyorum, İst'a sık sık geliyorum ortalama ayda 2 kez haftasonları![]()
ibiza onların bir alt kategorisi bence. leon ile aynı grupta olabilirler bana göre.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)