eğer kat yerınden cıkartılıyorsaki benim bildiğim headersla birleşik ama bi arkadaş cıkartılabiliyr dedi o zaman kat iptal ederim aksi halde içini kes doğra parçala içimel vermiyor :)
Printable View
eğer kat yerınden cıkartılıyorsaki benim bildiğim headersla birleşik ama bi arkadaş cıkartılabiliyr dedi o zaman kat iptal ederim aksi halde içini kes doğra parçala içimel vermiyor :)
aynı fikirdeyim kesinlikle, inşallah sökülüyordur. sökülmüyorsada çözümü var aslında. oksijenla ayrılır. araya bir de flanş yapılır (tekrar takılacağında kolaylık olması için) olay hallolur.
Servisten aldığım son bilgilere göre kat iptal edilebiliyor arkadaşlar. :) yerıne susturucu takıp kullanabilirsiniz dediler Kesip biçmeye gerek yokmuş katın içini :) hadi bakalım haftaya kat iptal :D
bu arada ss aldı başını gidiyo eski gti cılar belli oluyo hemen :)
susturucuyu her ihtimale karşı ses olayı ıcın düşündüm ama bi egsozcu bulam en iyisi sonada artık bişekil yaparız :)
dizeldi.ara sokaklarda ben bilee bariz duyuyordum.yüksek devirlerde ıslık demiyelimde şavultu tarzında bi ses oluyordu.düşük devirlerde çok hoş bi sesi vardı yine bi dizelim olsa emin ol oynısını yapardım çok parada harcamazdım sonuçta dizel.ama şunuda söliyim benim denediklerim ucuz yoluu sanayi usulü(real sitel venüs vs markalardı)ss remus borla gibi kendini ispatlamış markalarda nasıl olur bilemem.tahmini konuşmak saçma olur.
hks falanda olsa listede fena olmazdı.oyum remustan yana
bende catback tarzı yaptırıp remus kullanmıstım valla cokta memlundum cıkardım su sıralar satılık ıstersen konusabılırız daha ucuza gelır 1 ay kullandım.