bence senin isteklerini karşılayacak en güzel egz supersprint olur.. hem sesi rahatsız etmez hemde verimli olur.. ben 206, vti, clio rs araçlarımın hepsine supersprint kullandım ve çok memnun kaldım..
ben otto kullanıyorum lütfen :D
Printable View
Magnex egsozu performans veriyor diye değil sesi için alacaksın. Yani arabana egsoz der iken komple düşün sadece son susturu ile iş bitmiyor. Bence ses işi hariç komple egosz sistemi yaparak performans alabilirsin.
Bilmiyorum dizellerde sıkıştırmada yüksek turbo dizellerdede öylemi. Belki 51 lik ne varsa iptal düz boru sona 60 lık egsoz yerine. üstünde kat kalarak 60 lık düz boru 60 lık egsoz daha verimli olabilir.
Tek söylediğim şey gereksiz pahalı bir egsoz boşa harcanan paradır. He dersinki benim işimi en iyi ses olsun performans olsun 1000 tl lik bi egsoz görüyor tamam derim ama işini 50 tl lik egsoz göerecek iken ( ses hariç ) 500 tl lik egsoz almak boşa para harcamaktır.
senın arabana gore herseyıle hazır olan remus egsozlar vardır komple kıt olarak alırsan farkı hıssedersın dıger yazdıgın urunlerde kalıtelı ama unıversal ben borla kullanıyourm tavsıye ederım ama senın arabana gore kıt varmıdır bılmıyurm saygılar :)
ss magnum verelım
valla kanka bende de öyle saçma sapan patırtı yapmıyor, şimdilik hoşuma gidiyor... 76lık otto var şu anda ve gayet memnunum.. ama öncesinde ön yargılıydım onuda söyliyim, hep ss kullandım :)
kendi aracım için borla düşünüyorum ancak empreror yerinde olsam magnex yerine ss tercih ederdim..
Dizelde kat iptal etmeden boruları 60lık yapsan hicbir faydasını göremezsin.
Chip yaptın zaten duman atısın fazla, kat da doldu mu hic yürümez araba...
Boruları 60 yapacaksan, kat, egr falan da iptal etmen lazım...
Seni çok iyi anlıyorum üstat sağolasın düşünüp yorum yazdığın için durum şu;
benım aracın sıkıştırması 17.3 e 1 :) yani iyi sıkıştırıyor :p 2 si orj egsoz 47 lik o yuzden 51 veya bi üstü ne varsa onu düşünebilirim 3.su madem son susturucu pek işe yaramıyor o zaman sadece aradaki boruyu genişletelim dediğin gibi son susturucuya para vermeyelim :) işe yara bi akış sağlarmı onuda siz söyleyin sadece ortadaki boruyu genişleterek. Yaramaz diyorsanız ucuz yollu son suturucular kaval çalıyor e bunuda keselim dersek magnex bizi anca paklar. belkide kat iptal olmayacağı için üflemede olmayacak motor iç sesini almaycağı için buda bir ihtimal o zaman Ottoda takılır 50 TL lık sanayi spec de
Yamulmuyorsam yavuz abi sende kat iptal o yüzden anca magnex kesıyo o rezonansı haksızmıyım ? Kat iptal etmeyeceğim belkide bosuna tırsak davranıp bütceyi zorluyorum :)
zannedersem yok kardeşim devilin ve TRD nin var sadece :) oda pick up lar için. Zaten dizelde en cok tavsiye edilen son susturucusuz komple düz boru ama oda ses açısından tarzım değil :D
Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar sonuca ulaşacaz en faydalı şekilde :)
bu arada yavuz abi dynoda bile hiç duman atmadı araba ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım hiç ama hiç duman çıkışı gözlemlemedim. Yani biraz daha üfleyebiliriz :)
SS aklımda zaten Ercan kardeşim. ama tayfun aklımı karıştırıyo bak :D arada kaldım :p
SS işaretledim ama konu dizel içinmiş. Dizelde oyumu borla'dan yana kullanmak isterdim.
kattan sonra atıyorum 3 mt mesafe varsa eğer 50cm 51lik-50cm 61 lik-50cm 51-50cm 61lik...gibi yapılıp ucunada güzel bi uçla nasıl olur acaba?
hep merak etmişimdir dalgalı bişekilde giden borunun sesini
ben mazdada daha önce 2 orta susturucuyuda iptal edip japon marka bi egzos taktım 100 liralık.ses hem süperdi hem gazı bırakınca cızırtı yapıp sonra pat pat pat patlıyordu.denildiği gibi atmo olsa öyle çok pahalı şeylere gerek yok ama dizelde bilemiycem:)
hacı sen aile spec takılıyosun boşver magnexin verdigi şu tok sesi fln ;) şu remusun eski moda egzozları vardı çift cıkış ondan al cıt ses cıkmaz arabadan ve bugun egzozcu şuaiplede aynı şeyi konuştuk dizel arabaya herşey yalan remus gerçek diyo ne kadar dogrudur tabi orasını takınca görecez ;) çift cıkış remus bulamazsan eger en son cıkan oval agızlı remuslardan tak sebring xt-1 e benzeyen ;)
bende dobloya yaptırmıştım(1,9 jtd) kople düz boru 51mm. jsv carbon son susturucu(son susturucuyu çok deiştirdim pek fark etmedi şekil olarak hoşuma giden oydu o yüzden onu tercih etim)sesi çok güzeldi herkezde begeniyordu ama 3500 den sonra ıslık sesini kesemedim.bence çok para harcama derim. saygılarımla
hiç mi etkilemez abi kat iptal etnezsek:beuj: ne bilim birazcık rahatlasın yeter aslında
kat iptal etmedende ıslık sesi geliyor diyorsun hmmm :rolleyes:
dou remusun yanık uçlu modelide var aklımda ama dizelde ilk olmak zor oluyo kimse görmediği için kesin yorumda yapamıyo :icon_wack neyse artık yapcaz bi bişeler :icon_wack
birde egsozu beğendik diyelim sesini dinleyip ona göre montaj yaptırırlar mı acaba egsozu alacağım herhangi bir yerde ?
Sebringi neden hiç düşünmediniz?