golf tsi 122HP manuel highline donanım 48,900TL
astra bakalım ne olacak bu ayarda donanımı
artık cosmo mu olur ozmo mu neyse![]()
opel daha guzel gorunuyo ancak ben gene de golfu tercih ederim gecen kasada cok sorun duydum sahibi olan arkadslarımdan elektroniginde de motorunda da bu seferde olabilir endisesiyle vw i secerim.
Fazla açıklamaya gerek yok golf her zaman golf'türBen 97 golfe biniyorum günümüz araçlarının hepsinin konforu,güvenliği ve teknolojisi tam olarak olmasada hepsine sahip.
2. el piyasası güzel ve yılların yoramadığı araçlardan biri kim ne derse desin.
![]()
Karşılaştırma Astra Classic ile bile olsa Astra derim,çünkü bu yeni kasa golf tamamen bir üretim hatası bence. Berbat bir tipi var arabanın bana göre. İç mekan dolu gibi aslında ama çok boş duruyor. Ekran dışında hiçbirşey yok. Astra'daki onlarca düğme , ve konsol , "ben doluyum" imajı veriyor en azından. Çok daha modern bir tasarım,dış görünümü çok daha sportif ve günümüz tasarımlarına uygun..Kesinlikle astra diyorum.
Bencede astra,zaten iki dergide testi yapıldı bunlar test fotolarından kareler ordada astra üstün çıkmıştı.
Astra daha şık duruyo enazından bir onceki kasasını andırymıyo golf gibi
vw-audi-seat vs grubuda bir değişik 1.4ünde 120küsür 1.8 ide 120 küsür hp cıkartıyor
1881 - 193∞
zor seçim be TSI ı 140 lık yapsak olmaz mı![]()
astra'nin ic mekani bana cok itici geliyor insignia'da ayni sekilde,golf alirdim
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Yeni astra çok çirkin olmuş. Golf![]()
Bide astradaki o kadar düğme hiç şık durmuyo, golfün içi astraya göre daha derli toplu kalmış
Yeni astra çok güzel olmuş.Golf çirkinleşmiş, hatta makyajlanmış gibi doğru düzgün fark bile yok eski kasa ile arasında.Sevemedim valla bu kasayı
hertürlü astra derim ben...görünümü olsun gücü olsun bence astra..servisi uygun yedek parcası uygun..
golf kadar yumusak ve konforlu değildir opel herzman için ama olsun..(opller biraz sert oluyor biliyorsunuz)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)