hangi yuklu araca bindiniz de boyle bir karara vardiniz ?
Printable View
benim merak ettiğim hangi araçla hangi aracı denediniz we araçlarda neler vardı
stock 106 czt yi mi geçiyor?
clio RS yüklüsünü mü geçiyor?
aman tanrım neler oluyor:)
izmirde czt 03 mü ne vardı onla denedik istanbulda yüklü 210-220hp lerde czt vardı onlada arkadaş denedi
kıç kadar arabanın o güçle o torkla daha iyi işler yapması gerek bu kadar basit ne bu atarlar giderler hemen fikrimizidemi söyleyemez olduk
atar mı yaptılar gidermi yaptılar neden birden hislendinizki bu kadar
bu işler için çok yaşlıyım ben, aksiyona devam
biz neyse onu söyleriz zoruna gidenin borusuna gitsin
konu açmayın ozaman
oylardanda sonuç belli zaten daha kalıplı 207 rc nin aynı güçle bile daha iyi olduğu oy sonuçlarında açıkça ortada
14-10-2009, 11:56 konunun açılma tarihi
neyse herkes keyfine baksın
kalıbına göre verdiği güçleri yolda göstermeyen bir araç diyorum
senin videon yokmu rs ile basıyorsunda 2-3 boy geçebiliosun filtre egzos değilmiydi rs seninkide yüklü değilmi ee ciğerli bir rs e gelsen filtre egzoslu rs ide geçemessin
yusuf arkadaşımızın cztsinde yazılım komple egsoz var iken evc de yoktu rc ye 4-5 boy önünde yürüdüğünü biliyorum gerçekten czT nin yürürü çok güzel
filtre egzoslu rs le deneyen sen değilmiydin ? onu bir söyle o durumda rs e bile 2 boy zor atıyorsun yüklü czt ile neyin tartışmasını yapıyorsunki ? yüklü rs ile yüklü rc yakın gider ve senin onlara tutunman rüya
sen inanmışsın uzatmaya gerek yok varsa RC ben denerim hep beraber görürüz tartışmayada gerek kalmaz
ss rs ile denedinmi 39 plaka
onla böyle giden şöyle giden araçların denemelerini boşver zaten son denemelerinde senin 2 boy attığın rs e 4-5 boy atıyordu o rs heryerde videoları var izlemedinmi hemde o rs te sadece filtre egzoslu !bırak kafa kafaya olaylarını sonuç olarak denemedin burda o aracı denettirdik psikolojik bunalım yaratır sende deneme zaten
rc de buluruz bp plaka var arkadaşta ama onu ss geçiyordu zaten sen ilk önce RC yi geç
en iyi giden rs-rc getirin ozanla deneyin konu kapansın
izmirden giden drc rc de var onada ulaşırız
bende onu diyorum zaten varsa RC deneyelim görelim
bu arada ss rs sökük deniyor ben sökersem psikolojisi bozulmaz travma geçirir
cztnin arka koltukları 39.6 kilo bu arada uyandırıyım:D
ahmet abi yusufun czt drc rc ile yürüdüğünü biliyorum ve o zaman için serkan baya baya geçtiğini duymuştum drc yi yanılıyorsam düzeltin abi
Ya bırak ahmet rs rc ne varsa saplar sana :D :D ss de geçer seni nedenmi onunla yürüyen bir rs vardı o onunla denerken 2 boy gerisindeydi sen onunla denedin sende onu 2 boy geçtin demekki neymiş ss rs sana 2 boy saplıyor :D
Ahmet senin czt yi ben biliyorum ayarsız arıza yakıyor yoksa sen geçerdin onları 4 5 boy :D
Sana diyorum reis kimseye müsama gösterme aracın bende olacak bu esnafı dışarı çıkarmam şerefsizim ,yok o onu geçermiş bu bunu geçmiş o ondan 4 boy yemiş sen 2 yersin ne laa kardşeim bu kafayımı yediniz ne dikıim bir rolling hesabı m.g.
4 de gaz kesen adamla deniyorsun 5 de rüzgar tüneli yapan adamla deniyorsun sonuç bu oluyor ahmet suç sende .
Kaleci ayarla bu hafta .
Bazen sırf bu cahil adamların saçma sidik yarışı yapmaya çalışmasından dolayı çok soğuyorum bu işlerden.
Bir kere, uğraşılıp emek verilen arabaya, bir videoya bakarak yok rs`i anca 2boy geçiyon, benim arabam senin arabanı döver demek saygısızlık terbiyesizlik.
Neden bu işi hobi olarak yapıp keyif alıp stres atmak yerine, sidik yarışına dönüştürüp insanları gaza getirip sen geçtin ben geçtim muhabbeti yapıpta stresli bir hale getiriyorsunuz gerçekten anlamıyorum...
konuya bak yaa.. kafa açıyor valla.. czt yi herkes biliyor. inanmayan inandıgı şeye inanmaya devam etsin. neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.. boşverin.