207 GT 150HP
COLT CZT 150HP
senin videon yokmu rs ile basıyorsunda 2-3 boy geçebiliosun filtre egzos değilmiydi rs seninkide yüklü değilmi ee ciğerli bir rs e gelsen filtre egzoslu rs ide geçemessin
yusuf arkadaşımızın cztsinde yazılım komple egsoz var iken evc de yoktu rc ye 4-5 boy önünde yürüdüğünü biliyorum gerçekten czT nin yürürü çok güzel
gariban 106 gti....
filtre egzoslu rs le deneyen sen değilmiydin ? onu bir söyle o durumda rs e bile 2 boy zor atıyorsun yüklü czt ile neyin tartışmasını yapıyorsunki ? yüklü rs ile yüklü rc yakın gider ve senin onlara tutunman rüya
sen inanmışsın uzatmaya gerek yok varsa RC ben denerim hep beraber görürüz tartışmayada gerek kalmaz
barnak bassam olurmu ?
ss rs ile denedinmi 39 plaka
onla böyle giden şöyle giden araçların denemelerini boşver zaten son denemelerinde senin 2 boy attığın rs e 4-5 boy atıyordu o rs heryerde videoları var izlemedinmi hemde o rs te sadece filtre egzoslu !bırak kafa kafaya olaylarını sonuç olarak denemedin burda o aracı denettirdik psikolojik bunalım yaratır sende deneme zaten
rc de buluruz bp plaka var arkadaşta ama onu ss geçiyordu zaten sen ilk önce RC yi geç
izmirden giden drc rc de var onada ulaşırız
bende onu diyorum zaten varsa RC deneyelim görelim
bu arada ss rs sökük deniyor ben sökersem psikolojisi bozulmaz travma geçirir
barnak bassam olurmu ?
ahmet abi yusufun czt drc rc ile yürüdüğünü biliyorum ve o zaman için serkan baya baya geçtiğini duymuştum drc yi yanılıyorsam düzeltin abi
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)