Bak seninde anlamadigin sey Cem demiski edger ilerde yuklemeyi vs dusunuyosan dsg'de sorun oluyo vuruntu yapiyo demis ..bana diyosun iyi oku diye sen iyi okumamissin...
Printable View
araştırmasam sormasam tamamda neyse konu uzuyo
[QUOTE=10ur_K;950831]Bak guzelcene sorular sorup,aciklamali olarak yazsam bile yanlis anlasiliyo,yada anliyosun.Yuklu dsg sanzimanli aracin ve fn2 tayparinla kazasiz belasiz arkaadasim,forumumuza hosgeldin.Alisirsin zamanla..[/QUO
Error !
Audi A3 1.4 TSI, Seatta olur dersen Leon Fr bu fiyat aralığında iyi gider.
Arkadaş demişki yüklü tfsi motorlarda dsg vuruntu yapıyor..
Senin Golf GTi aracında ne gibi bir yükleme var merak ettim ?
HPFP ? Intake ? Remap ? TBE ? Intercooler ? W/M Injection ? Intercooler ?
Yani neye göre vuruntu yok ?
Stock şekilde galeriden aldığın haliylemi vuruntu yok ?
Yoksa limitlerine kadar yükledinde DSG şanzumandamı problem yok ?
1.6 tdi ların dsg si ne kadar dayanıklı peki?
Hiç düşünmeden a3 alırdım
1.4 tfsi
TT 1.8t .
Merhabalar,
Benim 2007 sonu bi golf tsi im var. Aracta custom cat-back egzos var ve 156 hp dynoda. Daha ustune hava filtresi veya yazılım dahi yuklemedim. Aracımın ustunde koni spor ayarlanabilir spor amortisor, 55mm eibach helezon yayı, 18' bbs yanlar var. Turkiye de ,kule gergisi olan tek golf 5 (yurtdısından getirttim). Arac temiz bir araba. 55.000 km ye yakınlaştı cok saglıklı bir araba. 10.000 km once baskı balatada degisti. İlk araba olarak aradıgından sana uygun bir araba olabilir. Aracıma 33.000 tl istiyorum. Aracımın ilan sahibinden.com da var sana linki gonderiyorum. Eger dusunursen gorusebiliriz.
http://www.sahibinden.com/turkiye_de...XQQdisplayitem
opel astra h diyorum ben op de olur
Astra gtc 1.6 turbo iyi bir seçenek. Şu an fiyatı 52bin tl fakat Bursa'da 2009 model bir tane ellerinde kalmış ve 44 bin tl'ye satıyorlar. Düşünen arkadaşlar kaçırmasın bence. Keşke para olsada ben alsam. 8 bin TL az para değil.
a3 1.4 tfsi
bmw 116
mcs.
bunlardan düzgün birşey denk getirirsem farketmez herhangi birinden alacağız artık 2 aya.çok kurcalamak istemiyorum.düşük km 1.20d olursa o daha iyi olur.2 ay içinde düşer belki ilanlara.
sonunda aldık arabayı sürpriz olsun,kimsenin aklına gelecek bir araç değil.memlekete gidince 1 foto çıtlatabilirim hepiniz sağolun :)