belki sıcak havaya gelmiyordur sizin oralar soğuk memleket :p
bu arada emreni opc yakından cidden çok güzelmiş... o civarda bi arac alacak olsam opc ile beyaz bir s3 ü düşünürdüm
Printable View
Su an dusundugum tek araba...
135 Coupe...
Turkiye fiyatini bilmiyorum ama burada cok uygun...
arkadaşım sen füme rengi fiesta ile migrosun bahçesinde, shell in oralarda sürekli el freniyle gezen kişimisin?
İlk araba olarak gti tipi bir araç alma bence..Benim o kadar param olsa şu an 2007 sonrası 1.4 tsi audi a3 kovalardım
5 dakika düşünmeme bile
http://www.sahibinden.com/2_0tfsi_fr...XQQdisplayitem
Burasi bir forum,kisisel muhabbet yapilcaksa msn kullanilsin o zaman.Herkese yazilan seylere herkesin cevap verme ozgurlugu var.
Senin anlamadigin olay vuruntu
adam yuklediginde dsgyi vuruntu yapiyo diyo
sende diyosun ki bende dsg var yapmio(burdan cikcak sonuc yuklu bi dsgn varki yapmio)'yuklu dsg'den kasit yuklu bir dsg sanzimana sahip golfun var ' anlaminda.
sora diyosun ki duzu gecio diyemi ole..
sence nerde sorun ???
problem nedır gardas
sadece dsg sistemi yüzünden geçmiyordur bence şanzıman oranları bile farklıdır belki?
kimsenin ukalalık yaptığı yok adam senin belki dikkatinden kaçmıştır diye kalın kalın yazarak sana cevap vermiş bu kadar basit.
dsg olayına gelince cem özer istisna bir durumu örneklemiş, eğer aracında cem özerin kast ettiği kadar bir güç artışı var ve vuruntu yapmıyorsa bunu söyleyebilirsin ama benim anladığım standart bir aracın var