Dostum Hondanın accordu bu gösterdiğin e39 kasasından sonra bile 2000cc 156 hp araç yaptı... Onu nie katmıyorsun o halde?? 2000cc den 241 alabildi diye kalkıp onuda accorda koymadı heralde demi?? bak vw bu e39 un üretildiği yıllarda beettle a 2000cc 115 hp motor koyuyordu. 2001 passata ise 2000cc 130 hp motor koyuyordu. Sen biraz daha araştırma yap bence.

Alıntı

konfor açısından fiesta daha iyidir büyük ihtimal fakat spor yay ve amortisörü takınca konfora pek bi yer kalmıyor...motor konusunda tartışmasız vti önde bu bi gerçek...yol tutuş açısından bence vti 'ın yol tutuşuda gayet iyi(bende 1.6 ies varken 5 lik yay orjinal amortisör ve 215/35/18 lastiklerle virajlarda hiç sorun yaşamadım ki o kadar çok kasmama rağmen aracı)sorunsuzluk açısından ise bence honda daha başaralı bu konuda...parça fiyatları ucuz ve her yerde bulunabiliyolar...en tartışılan konu 98 model bi araç için 20 k verilirmi orası soru işareti...

vti da aynı şekilde.şaşırdım yani.kaç sene öncesinin aracıyla,yeni bir araç kıyaslanıyor.ve hala vti ı üste çıkarabiliyorsunuz.küçümsemek için söylemiyorum şahinin de parçası her yerde bulunabiliyor.ben fiesta kullanıyorum diye bu yorumlar belki size öyle gelebilir fakat kesinlikle objektif yaklaşıyorum.umarım sizde böyle yaklaşırsınız.