Sen niye bileniyorsun illa o çocuğa ? Hayırdır bişey mi oldu o çocukla aranda ? :)
Printable View
O bin dolar muhabbeti benii alakadar etmez ben parasına roll yapmam onu bir acılığa kavusturalım...ben zaten gercekten öle gidipte birine demem gel gazlayalım zart zurt öle muhabbet oldu denermiyiz dedim rodaj dedi bende salladım zaten...yoksa biz haftada 2 3 gece cıkıoruz roll e sıkıntı yok arabada cok gazlıcak o arabaya bir kasıt yok yanii...
aramda bişi olamaz ztn aynı sınıftayız sadece ndn bileniyimki benim klasım deil emin ol bilensem sölerim gidip yanına deneyelim gel die ben scirocco mini s stocklar nolur mrk ediorm bizimde yerimiz yurdumuz belli gelin bekleriz çayımızı için
aynen krdşm deneyelim görelim bizde izleriz arkadan :D
Mini S ne olur merak ediyrm diyorsun sonra illa o çocuk gelsin o çocuk gelsin anlamadın heralde bir daha söyliyim o çocuk sevdiği için aldı o arabayı gazlamak etmek için değil keyfe keder biniyor geziyor arabasına gazlamakla alakası olmaz.. Ama rodaj sonrası ben alırım deneriz, problem yok :)
rodaj sorası :D rodaj 10 binmi :D:D başka stockta bulşabilirsin illa o demiyoruz :D:D okulda onu görüoz die o diorz yoksa okulda 7 tane scirocco mini sler var:D
knka sana deil bana dio onu :D:D alınma :D
muhabbet oyle bı konuma gelmıskı cok gulunc burda kımse kımseye bılenmez hele bızden bırı asla bılenmez sunu acıklıga kovusturalım bende wardı o muhabbette konu kapandıgı halde hanı enayıler fln dıye laf soylendıgını duydum arkamzdan ona sasırdıgımz ıcın ustune gıdıyolar bu konunun yoksa aynı havayı soluyoruz kımse kımseye bılenmez denemek ayrıdır bılenmek ayrıdır
Zaten bnm burda bu konu baslıgını acmam scirocco 160lık mini s le nasıl gider herkesde saolsun elinden geldiğince bilgilerini paylastı..Ama her arabada aynı yurumuo bilen bilir:)
tamam sonuç olartak deneyelim görelim bu kdr yaa biri 10 boy atar biri geçer biri yetişemez yok böle bişi denemeden bilemeyiz deneyelim görelim :) ister okuldakiyle ister başka stockla
P.M attım.. :)
bakalım snnkı nasıl yuruyo kaan gorelım ben bı cocugu ayarlıycam sstock msyt olrsa denersınz
nese deneyelim görtelim yaa uzamasın :)