bence bi dediğiniz gibi stock ama deneyein bizim beyaz sciroccoyla :D 10 boy sanmıorm :D
Printable View
bence bi dediğiniz gibi stock ama deneyein bizim beyaz sciroccoyla :D 10 boy sanmıorm :D
o ndn denemio güvenmiomu kendi aracına :D stock işte yapsınlar
Tsi çok hafife alıosun bence denemeden bi yorum yapma her tsi aynı deil miniden miniye fark varsa sciroccodan sciroccoyada var ben sadece fark atrz yeriz demiorm 10 boy olmaz onu demek istiorm
yok yok ben tanımam etmem aynı sınıftayız sadece :) nese onu geç madem öle bi tip deil stock bulursunz deneriz :) atar gider yapmıorz burda sadece deneyelim görelim :)
:D: belli olur bana göre 1 boy hatta stock diorz yaa bence scirocco geçer ;)
bi stock getirin denetelim bence böle knşrak 1 boy 10 boy mini veya scirocco geçer anlamayız
Yok demişsiniz 1.000dolar parasına geçen parayı alır falan bunlar komik şeyler yani :) Neyin hırsı ki bu ? :) Amaç denemek arabaları görmekse istediğinz zaman buyrun gelin misafirimiz olun, çıkarız makarasına 1-2 kere deneriz sonra çayımızı içer makaramızı yaparız deneme denendiği yerde kalır olay kapanır :cool:
aynen ona katılıyorum :) deneyelim görelim sonuıç ne olursa olsn çayımızı içip makara muhabbet :)
Ben aracımı geçen hafta sattım satmasaydım denerdik..
1.4 160'lıkla da denedim
2.0 200'lüklede denedim bir arkadaşımda 200'lük var onunla deneylim istersen ben sana miniyle ne olucağını az çok söyliyim :) Bu arada sakın yanlış anlama geçmek için 200'lükle deneyelim demedim ben miniyle 200'lükle denediğim için elimizde de artık mini olmadığı için sadece tahmini ne kadar fark olur onu söylicem :)
200 lük varsa onla ben deniyeyim :D
Ben özellikle o mini s le gazlama gibi bir amacım yoktu baktım duruo orda yenii kasa denemekten zarar gelmez ben öle gidiptee aaaaa gel gl hemen gazlayalım demedim gazladımzz yer yurt belli denemek isteyen gelirr deneriz..fazlada uzatılıcak bisey dill stoksa buyursun gelsin yok bende su war sunu koydum su oldu flan ölee laf kalabalıgına gerek yok stoktan konusruzzz
deneyelim diorm ben sadece :) o çocuk denesin işte sciroccoyla bakalm
Özellikle o mini s ile gazlamak istemiyorsan gidip demiceksin o zmn gel deneyelim, 1000dollar parasına, stocksa ben geçerim vs.vs. 1000 dolarına demen senin kesin geçiceğine inanman demek... Denemek isteyen sensin denemek istiyorsan sen geliceksin o zmn bizimde yerimiz yurdumuz belli en güzel şekilde misafir ağırlarız şüphen olmasın.. İstediğin zaman p.m at, knşrz.. :heyoo: