Rollde hangisi alır hemen hemen kafa kafaya araba ikiside...
Rollde hangisi alır hemen hemen kafa kafaya araba ikiside...
Aleyküm Selam![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ikisi stock'sa tabiki scirocco
nerden vardın bu kanıya skate61?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
nerden mi vardım çnkü 3 kere stocklarla denedik bi cabrio mini s'le bide normal s'le ikisindede 3 boyla geçtik
scirocco ile denedin mi? Şöyle söyliyim.. Atmosferik olmayan arabalarda arabadan arabaya fark ediyor.. Özellikle scirocco için.. Yeni araç.. Rodajı nasıl yapılmış yapılmış mı vsvs
rodajı yapılmış ve o kdrda sakin deil normal yani bastıkta denedikte roddajı geçmeden ama arabanın dururmu iyi denedikte sölüorz ve yüklü demiorm ikisi stocksa diyorum scirocco![]()
Ağırlık derken cabrio agır tabi ama scirocco 2 kişiydi ozaman o sadece şöför agırlıklar eşit sanırm hemen hemen 3 boy ama deneyemedik sonra uzunda tek tek cıksak nolurdu acaba...
bencede ıkı aracda stoksa scirocco derım
mını s sonradan tabıkıde gelıcektır hacım farkı we hafıflık nedenı ile ama bellı bı hıza kadar kowalar sciroccoyu
Okulda bir mini s li arkadas 2010 model aracı sciroccoya 10 boy acarım dedi banada...arabanda ne war diyince coilover dedi bende tuttum kolumdan dedim hadii hemen yuru oda araba 3000 km de daha rodajda deyince dedim allah yolunu acık etsin![]()
knka okuldaki tüm scirocco minileri topla![]()
ama tabiki stock diorz ikiside
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)